Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İstanbulda Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim? | Sayfa 14 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İstanbulda Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

DÜN BİNDİĞİM ARAÇLAR:
C.041 "AKİA ULTRA LF 12." 14DK
M.2589 "Mercedes-Benz CİTARO KÖRÜKLÜ." 15F
C.174 "GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." 12A
C.034 "GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." 14DK

🤝🤝🤝✋✋✋🧿🧿🧿

Son düzenleme:
Dün'e ait liste:

M-2589 - 15F: Kadıköy - Şahinkaya Garajı
C-1014 - 136B: Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Kavacık
C-445 - 500T: Kavacık Köprüsü - Altıntepe

Yolculuk yorumum:
M-2589 ile 15F videosu çektim, gayet güzel geçmişti ve pazar günü olmasından dolayı otobüs sakindi.

500T'yi uzun bir aradan sonra C-445 ile yolculuk yaptım. Pazar günü olmasına rağmen yinede koltuklar doluydu ama en arkada yer kapmıştım :D

Temsanın sıcaklığı yetmezmiş gibi İmsan Sanayi Sitesi durağında arızalanan A3022 146T'nin yarısını bizim araca verdiler
Arıza sebebi eklenmiş. Yeni alınan aracın kapı arızası vermesi çok tuhaf

Screenshot_2025-06-24-15-02-05-475_com.android.chrome.jpg

Sırasıyla:

89A -> A-1513 Kent LF
76O -> A-1752 Temsa Avenue LF
79FY -> B5249
89F -> B4017
89A -> B5019

Yolculuk Deneyimim
Berbat, en düşük ayarda çalışan klimaların daha da terlettiği sıkıcı, sıcak bir gündü. Tek memnun eden A-1513'tü.
Ayrıca şansızlıklarım yetmezmiş gibi 5 araçtan 2'si Duracak düğmesine basmama ve Led ekranda da DURACAK yazmasına rağmen kapıyı açmadılar uyardıktan sonra açtılar. Onlara da burdan sevgiler

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.