Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

HT11'de çalışan O3017 ve O2306 kapı numaralı araçlarla seyahat ettim.

20250602_204502.jpg

89 A-1555 Bu yeni alınan procity olmasına rağmen plus olan değilmiş eskisi gibiydi herşeyi

M2523 ->> 36AY

Uzun süre sonra Körüklü Citaroya bindim ve ilk önce Bayramtepe durağında sonra Kayabaşı Kiptaş durağında arıza verdi. Maalesef yaklaşık 20 yaşında olduklarından dolayı berbat durumdalar ve içlerinde anlam veremediğim kötü hafif acı yanık küf gibi bir koku var ve gitmiyor kalıcı bir şey. Biz hobi severler olarak her ne kadar iyi araçlar desekte sadece ulaşmak A noktasından B noktasına gidenler için İstanbul'a yetersizler ve yeni körüklüler şart. Ne kadar nostalji ve eskiyi sevsem de umarım bir daha denk gelmem. Soloları ne durumda bilmiyorum.
Gitmem gereken yere bu sıcakta 3 durak yürüyerek gitmeyi ve yaklaşık 100 kişiyi 15 dk hamam gibi klimasız iç içe tutmayı saymıyorum bile

Son düzenleme:
M2523 ->> 36AY

Uzun süre sonra Körüklü Citaroya bindim ve ilk önce Bayramtepe durağında sonra Kayabaşı Kiptaş durağında arıza verdi. Maalesef yaklaşık 20 yaşında olduklarından dolayı berbat durumdalar ve içlerinde anlam veremediğim kötü hafif acı yanık küf gibi bir koku var ve gitmiyor kalıcı bir şey. Biz hobi severler olarak her ne kadar iyi araçlar desekte sadece ulaşmak A noktasından B noktasına gidenler için İstanbul'a yetersizler ve yeni körüklüler şart. Ne kadar nostalji ve eskiyi sevsem de umarım bir daha denk gelmem. Soloları ne durumda bilmiyorum.
Gitmem gereken yere bu sıcakta 3 durak yürüyerek gitmeyi ve yaklaşık 100 kişiyi 15 dk hamam gibi klimasız iç içe tutmayı saymıyorum bile
Bugün de aynı şekilde HT29 daki K1562 arıza verdi hemde Cihangir mahallesi durağında 2 durak sonra Peron'da bakım yapmadıkları için yolda kalıyorlar.

C-1618 ->> 89A
T1105 ->> 98KM
A-1855 ->> 98H
M2523 ->> 36AY (Bayramtepe durağında arıza verdi 10 dk hava pompaladı gibi sonra devam etti. Kayabaşı - Kiptaşta bir kez daha arıza verdi bir yolcunun hortum patlamış demesi üzerine herkesi indirdi. Gideceğim yere 25 dk yürüdükten sonra tam varmak üzereyken araç yine düzeldi ve yanımdan geçişini gördükten sonra içimden sağlam sövdüm )
B5220 ->> 79Y

300G -> A-892

2009 model BMC Belde 260SB ile Tüyap -> Semizkum arası seyahat etmekteyim.
Bugün yine bindim. Araç uçuyor. Saatte 79km hızla gidiyor. 16 yıllık otobüse göre çok hızlı. Bazı Citaro'lar da böyle.

Eksisi, aracın sinyali ara sıra gidiyor. Bu da validatördeki QR kodu etkiliyor.

Sırasıyla:
89S A-1550 34 KP plakalı Temsa durumu çok iyi değildi
146-1 B4011
147 M2520
98S-1 A-247 eski kasa connectolar hala iyiler bence. Temsadan daha çok seviyorum
89A A-1617 Güleryüz Cobra
76O A-1816 Temsa. 34 KP plakalı bu da kötü durumda. Bölgemde iyi durumda temsa yok gibi maalesef
98KM -> B5248

Geri
Üst Alt