Mesela bir örneği A-1955. Bu kodlar günümüzde mevcut değil. Son araç A-1879
Şuanki kodu T1089 öylesine baktım.Ayrıca bunun tabelası turuncuydu.T1081'inde öyleydi diye hatırlıyorumMesela bir örneği A-1955. Bu kodlar günümüzde mevcut değil. Son araç A-1879
Uzun hatların genel olarak ring olmaması lazım zaten. Hat 10 dakika sonra mı gelecek 3 saat sonra mı gelecek durak takibi yapmayı bilmeyen anlayamaz. 146’nın seferi çok olduğu için göze batmıyor ama 146A, 76V gibi hatlara şansa bağlı biniyor insanlar.İşte 146'nın ring olmaması lazım. Eskiden 146T hattı da ring çalışıyordu. Onu düzelltiler. Sıra 146 ve diğer Bakırköy hatlarında.
Katılıyorum. 76V'ye hiçbir zaman nerede diye bakıp binmedim. O an durakta 98S 79Y beklerken bir anda 76V görürsem biniyorum146A, 76V gibi hatlara şansa bağlı biniyor insanlar.
76V bu sebepten potansiyelini bulamamış bir hat, genelde benzer güzergah için minibüs kullanıyor insanlar.Katılıyorum. 76V'ye hiçbir zaman nerede diye bakıp binmedim. O an durakta 98S 79Y beklerken bir anda 76V görürsem biniyorum
E-57’nin girmediği Vaditepe ve üst Ispartakule’ye giriyor. Genelde üzerinde hat kodu yazmaz.Bu sabah 76V-1*'i gördüm. Otobüsün içi bomboştu.
*76V-1, E-57 güzergahından giden ekspres 76V deparı.
Bir araç arıza verdikten sonra illaha gitmemesi mi gerekiyor hiç ??
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.