Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Ben bu otobüsün kodunu da ezbere biliyordum unutmuşum ama düşünün. T1060 lı birşey bu ya. T1080 zorlama olur
Bence şuan çalışan bir kod olamaz. O araç o kadar yanıp toparlanamaz o yüzden bulmak zor gibi

Bu "yakma" olayları aslında sadece İstanbul'a özel değil, @Birnevi Senaryo kızabilir, bilmediğimden ama, Gazi'de böyle holiganımsı, (ayıptır söylemesi) çirkef insanlar varsa bu yakma olayları illa ki T1064 olmasa başka araçta olacaktır, konufan ıraklaşılacak ama Gediz'de yakılan Temsa'ların haddi hesabı yoktu,

Konu sahibi
Bu arada cidden farklı bir kelime bile yok aynı görsel aynı kelimeler
Evet Birnevi Senaryo arkadaşımız attığı görseli google'a yükledim ve çıkan tüm haberlere baktım. Kelimesine kadar aynı haberler. Ekstra eklenmiş bir kelime dahi yok :D Şöyle bir olayda aracın plakasını yazmamak nedir ya

Bu "yakma" olayları aslında sadece İstanbul'a özel değil, @Birnevi Senaryo kızabilir, bilmediğimden ama, Gazi'de böyle holiganımsı, (ayıptır söylemesi) çirkef insanlar varsa bu yakma olayları illa ki T1064 olmasa başka araçta olacaktır, konufan ıraklaşılacak ama Gediz'de yakılan Temsa'ların haddi hesabı yoktu,
Kodu nedir

Şaka gibi ya bildiğim şeyi unuttum. İşte arşivin önemi.

Konu sahibi
Kodu nedir

Şaka gibi ya bildiğim şeyi unuttum. İşte arşivin önemi.
Sağlık olsun ya. Normalde kafama taktığım şeyi bulurum ama kaynaklar çok eski ve piksel piksel görüntüler üzüldüm bulamadığıma yapacak bir şey yok

Konu sahibi
Yine birşey yazacaktım ama konu dağılır neyse yazmıyım arşiv demişken...
Yazabilirsin. En başta belirtim sadece bu konuda, konudan konuya atlayabilirsiniz. Tamamen özgür kafa dağıtmalık başlık burası o yüzden açtım. Bir anda her şeye dönebilirsiniz yani bu konuya özel

Geri
Üst Alt