11 ve 12 modeller cok sorun öhöda iett içinde aynıBizde de (09 modeller)
11 ve 12 modeller cok sorun öhöda iett içinde aynıBizde de (09 modeller)
Evet cok nadir pfp'ye olmak sahip ne güzel,31E'de nadir birşey harika buuÇok nadir bir pfp. 31E hattında İETT Procity'si. Harika.
Bir tanesi rölantideyken İBB TV gidip geliyorduValla Temsa’nın CNG’lisi düzü fark etmiyor 13 Modellerde araç sanki İphone’da bir uygulamayı silerken diğer uygulamaların yaptığı hareket gibi parmağın durduğu sürece titriyor
MAN’a benziyor. Yandex’te 2011 Beykoz’unda görmüştümEski bir İETT otobüsü . ben böyle bir otobüsü hiç hatırlamıyorum MAN olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 101728
Evet Hocam araç ManEski bir İETT otobüsü . ben böyle bir otobüsü hiç hatırlamıyorum MAN olabilir
319Mavi renk olan da Halk otobüsü onları hatırlıyorum Kayışdağı'ndan Kadıköy e gitmiştim çok kez . Para da geçiyordu .
Eski bir İETT otobüsü . ben böyle bir otobüsü hiç hatırlamıyorum MAN olabilir
![]()
Bu araçlara son dönemlerinde binebilme şansım olmuştu 89K'nın 89İ olduğu zamanlarda çok çalışırdı bu araçlar,motor sesleri falan efsane birşeydiEski bir İETT otobüsü . ben böyle bir otobüsü hiç hatırlamıyorum MAN olabilir
Bu araçlara son dönemlerinde binebilme şansım olmuştu 89K'nın 89İ olduğu zamanlarda çok çalışırdı bu araçlar,motor sesleri falan efsane birşeydi
Şimdi isteseler bile o ruhu yakalayamazlarZıplata hoplata götürürdü gideceğimiz yere.Uyumak için kafamızı koyardık cama ne mümkün otobüs setten bir geçerdi havaya fırlatırdı bizi.Müzik dinlemek için kulaklık takardık.Otobüsün motor müziğini dinlerdik.Kalorifer ısınana kadar üşüyerek gideceğimiz yolu yarılardık.
Güzel günlerdi ama.Şimdi o ruh yok.
Veya M11 hattı Anadolu yakasına uzatilip bı alternatif yapılmalı...Ekli dosyayı görüntüle 101762
Bu hat yeniden açılmalı.
Kapatılması zaten hataydı. Umarım bu hatadan yakın bir zamanda geri dönerler.
Hepsi otokar kent 2025 LF alsa iyi bence142 bölgesi Cobra araçları da onlara yakın durumda. Çok gürültülüler. Özellikle motora yakın olduğumda çok sıcak ve çok gürültülü.
Bu bölgenin araçları Ikarus MAN'lara on basamaz bence.
Çoğu bölge değiştirecek gibi. Kalanlar 146'ya gelir bence.Hepsi otokar kent 2025 LF alsa iyi bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.