Sen ayın 31'inde 1 2 araç değişicek demiştin hangileri onlar ?Başlarsa ???
Sen ayın 31'inde 1 2 araç değişicek demiştin hangileri onlar ?Başlarsa ???
KSS Peronlara gitmiş şimdi de. Yarın belki 141M - 89K başlayabilirUmarım
Allah'ım inşallah
A-1658 A-1683Sen ayın 31'inde 1 2 araç değişicek demiştin hangileri onlar ?
Seneye görüşmek üzereO zaman bu espriyi yapmasak olmaz herkese forumda seneye görüşmek üzere![]()
Şu M1 hattı iyice milli güvenlik sorunu oldu ya kapatılsın ya da tamamen yenilensin...M1B metrosunda metronun kapısı açık kalmış ve öyle seyahat etmişler
Yenilenirse standartlaşır sıkıcılaşır özel oluşunu yitirir diye korkuyorum. Tarihe sahip çıkmayı bilmiyoruz maalesefŞu M1 hattı iyice milli güvenlik sorunu oldu ya kapatılsın ya da tamamen yenilensin...
Dolmuş kalitesinde metro hattı mi olur![]()
Tarihe bu kadar aşıksan senin için 1-2 tane M1 setini Haydarpaşa da açılacak ulaşım müzesine koyalım gider bakarsınYenilenirse standartlaşır sıkıcılaşır özel oluşunu yitirir diye korkuyorum. Tarihe sahip çıkmayı bilmiyoruz maalesef
Bilgim yok maalesef. Fakat ilanları hala satışta duruyor. Rutin bakımları olabilir@Rick Grimes A-1749 ve A-1723 sanayide şuan ikiside aracları satıldımı acaba
Anladım muhtelemen satmaya hazırlıyorlar aracları ondan bakımları yapılıyor olabilir A-1749 Kuyumcukent,A-1723 Beyoğlu bölgesine gidecekBilgim yok maalesef. Fakat ilanları hala satışta duruyor. Rutin bakımları olabilir
Bu otobüslerin sonuncusu yanılmıyorsam 2014 ya da 2015'te değişmişti.
Otobüs de hat da artık yok. 2014 civarı Beyazıt’tan üniversiteden dönerken kullandığım bir hattı 94A.
M1 istasyonları dahi korunmalı benim gözümde. Bir ilk oluşunu çok iyi hissettiriyor her şeyiyle M4 gibi ya bembeyaz fayans ya da mağara değilTarihe bu kadar aşıksan senin için 1-2 tane M1 setini Haydarpaşa da açılacak ulaşım müzesine koyalım gider bakarsın![]()
A-1722 89K - 97GE - 98H - 141M Bölgesi'nde başlamıştırAllah'ım inşallah
Allah'ım sana şükürler olsun başka bölgeye gitmedi
Bu durumu birkaç kez Marmaray setlerinde yaşamıştım ama kağıt yapıştırma olmamıştı kapı üstünde kırmızı ışık yanıyordu. 1 defa da Ada Ekspresinde çalışan E44000'lik milli sette bunu yaşamıştım kapılardan biri çalışmıyordu ve üzerine kağıt asmışlar biz de diğer kapıdan inmiştik.Bu sene T4'deki Rotem'lerden birinin de kapısı açılmıyordu ve kağıt yapıştırmışlardı.
"Sayın Yolcularımız: Kapı arızalıdır. Lütfen başka kapıları kullanınız." diye bir şeyler yazıyordu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.