Bugün Mecidiyeköy AVM peronlarının orda gördüm bunu . İllaki daha önce paylaşan olmuştur ama ben ilk defa gördüm.
36EM hala kaldırılmamış buradan .
Buda demek oluyor ki , yıllardır bu peronla ilgilenen bir tane insan evladı yok . Üzücü
önceden paylaşılmadı sanırsam, mecidiyeköy avm zaten hayalet peron gibi bir şeye döndü eskiden bayağı nizami avrupai idi şimdi ghetto bir yerEkli dosyayı görüntüle 98070
Bugün Mecidiyeköy AVM peronlarının orda gördüm bunu . İllaki daha önce paylaşan olmuştur ama ben ilk defa gördüm.
36EM hala kaldırılmamış buradan .
Buda demek oluyor ki , yıllardır bu peronla ilgilenen bir tane insan evladı yok . Üzücü
Bu tarihi yarım ada'yı araçsızlaştırma fikrim ile alakalı talep yazısı.İstanbul'da yaşayan bir vadantaş olarak, Tarihi Yarımada’nın ulaşım yükü ve yaşam kalitesiyle ilgili bir planlama önerimin değerlendirilmesini arz ediyorum.
Fatih ilçesinde özellikle Vatan Caddesi, Millet Caddesi ve Fevzipaşa Caddesi gibi geniş ve lineer ana arterlerde tramvay hattı bulunmamakta, buna karşın bu akslarda yoğun özel araç ve otobüs trafiği oluşmaktadır.
Bu durum hem çevresel kirliliği artırmakta hem de tarihi dokuyu ve yaya güvenliğini olumsuz etkilemektedir.
Bu kapsamda;
- Fatih ilçesinde
- Vatan Caddesi aksında,
- Millet – Kocamustafapaşa aksında,
- Fevzipaşa – Edirnekapı aksında
olmak üzere 3 adet 8–10 km uzunluğunda modern tramvay hattının fizibilite çalışmasının yapılması,
- Bu hatların hizmete alınmasıyla birlikte Beyazıt, Şehzadebaşı, Fatih Camii çevresi ve tarihi merkezler ve nihayetinde tarihi Yarımada'nın tamamenınde özel araç trafiğinin kademeli olarak sınırlandırılması,
hususlarının ilgili daire başkanlıklarınca ulaşım ana planı kapsamında değerlendirilmesini talep ediyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.