Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İETT İstanbul Anadolu Garajından kalkışlı Ukrayna Odessa hattı açmış. Zalımın oğlu daha Tuzlaya hat açmıyorken yabancı ülkeye hat açıyor 😂

1000324440.jpg

49G-1 (AVR2), 36ES-1 ve 38B-1 hatları yıllardan beri hizmet veren hatlar. Bu iki hattın sadece tek seferi var. Onlar da ortak olarak GOP Fevzi Çakmak Mh.'den kalkıyor. Oradan geçen doğru dürüst bir hat yok. 36ES-1 ve 38B-1 deparsız hatlardan farklı olarak Bağlar Cd. yerine Cengiz Topel Cd.'den geçiyor.

49G-1 Fevzi Çakmak Mh. - Şişli
36ES-1 Fevzi Çakmak Mh. - Aksaray
38B-1 Fevzi Çakmak Mh. - Aksaray

06:20G
07:00E
07:00B

Konu sahibi
Boş vakitlerimde kendime eğlence amaçlı bir site tasarlamaya çok yeni başladım. Kodu seçince bilgileri ve internette paylaşılmış tüm görselleri yer alacak. Şu anlık çok başındanyım. Vakit bulabilirsem devam etmek istiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 94229
Şuan görsel kısmına takılmayın. Görseli nasıl olması adına hiç fikir yürütmedim en son düşüneceğim. Şu anlık eski aracının görseli varsa da gösteriyorum. Resme tıklayınca da görsel tam ekran oluyor

Ekran görüntüsü 2025-12-03 145139.png

Ekran görüntüsü 2025-12-03 145149.png

Otobüsüm neredeye güncelleme gelmiş artık durakta gözüken otobüslerin yönü gittiği yöne göre düzeltilmiş örneğin 98AB de TOKİ Atakent spor lisesi kartaltepe diye belirtilmiş önceden yanında mavi ya da kırmızı otobüs logosuna göre anlıyorduk güzel bir güncelleme olmuş bence

Geri