bağlar mevkiindeki çalışmadan dolayı 41c 41sf ferahevlere uğramıyor 29dde hiç gelmedi ferahevler halkı mağdur araçlar yenilenmiyor bari seferleri doğru olsa
Bölgeye 2025 Cobra'lar geliyor.bağlar mevkiindeki çalışmadan dolayı 41c 41sf ferahevlere uğramıyor 29dde hiç gelmedi ferahevler halkı mağdur araçlar yenilenmiyor bari seferleri doğru olsa
Çok terkedilmiş durmuyor. Reklamlar güncel.Kaderine terk edilmiş durak.
Ekli dosyayı görüntüle 91698
Sağdaki reklamı tiktok reklamı sanmam şaka mıKaderine terk edilmiş durak.
Hocam ısızu akiada gelseBölgeye 2025 Cobra'lar geliyor.
TikTak o.Sağdaki reklamı tiktok reklamı sanmam şaka mı
Bu durak ne zaman kullanılmamaya başlandı ki yeni kırmızı kodu da varKaderine terk edilmiş durak.
Üslubun şaka mıSağdaki reklamı tiktok reklamı sanmam şaka mı
94 hattı kapandığı için terk edilmiş diyorum. Artık o duraktan 1 tane otobüs geçmiyor.Çok terkedilmiş durmuyor. Reklamlar güncel.
Hayalet durak olmuş yani94 hattı kapandığı için terk edilmiş diyorum. Artık o duraktan 1 tane otobüs geçmiyor.
Aynı şekilde bu duraklardan da otobüs geçmiyor:
Su Gözü Sokak
İncirli Yolu Caddesi
Osmaniye SSK
Osmaniye
SSK Osmaniye (Tez Sk.)
Bu duraklardan en son 94 hattı geçiyordu.
Haberler başlığına kişisel yorum katmanın doğruluğundan emin olamadığımdan buraya yazıyorum:
Bana intihar gibi gelmedi.Haberler başlığına kişisel yorum katmanın doğruluğundan emin olamadığımdan buraya yazıyorum:
Sanırım intihar, bana öyle gibi geldi ikinci izleyişimde. Fakat niye İETT sanki bilerek yapmış gibi lanse ediyor? Adam belli ki pek aklıselim değildi. Mağdur suçlayıcılığı yaptığını da mı görecektik İrfan. İETT tarihinde kara bir lekesin sen
İETT otobüs geçmeyen durağa bile o etiketi koyuyor. Yeter ki durak güncel olsun diye koyuyorlar. Ama geçen otobüs yok.Bu durak ne zaman kullanılmamaya başlandı ki yeni kırmızı kodu da var
inşallah sizin için güzel bir iş olur. maaşınız ve oyuncak arabnız bol olsunNereye yazsam herkes görür bilemedim ama buraya yazayım dedim.
9 gün sonra ayın 23'ünde bir aksilik olmazsa hayırlısıyla işe başlıyorum. 6 Gün çalışma 1 gün tatil olacak şekilde. Aktifliğim çok büyük oranda düşecek. O tatil gününde de vaktimi ayırır mıyım bilmiyorum.
Yine de boş anlarımda veya otobüste eve dönerken yine bakmaya çalışacağım fakat eskisi gibi anında müdahale edemeyeceğim. Şimdiden hakkınızı helal edin. Benimki varsa da helal olsun.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sağolun. Umarım dediğiniz gibi olurinşallah sizin için güzel bir iş olur. maaşınız ve oyuncak arabnız bol olsun
Hayırlı işler hocam.Kazancınız bol olsun.Nereye yazsam herkes görür bilemedim ama buraya yazayım dedim.
9 gün sonra ayın 23'ünde bir aksilik olmazsa hayırlısıyla işe başlıyorum. 6 Gün çalışma 1 gün tatil olacak şekilde. Aktifliğim çok büyük oranda düşecek. O tatil gününde de vaktimi ayırır mıyım bilmiyorum.
Yine de boş anlarımda veya otobüste eve dönerken yine bakmaya çalışacağım fakat eskisi gibi anında müdahale edemeyeceğim. Şimdiden hakkınızı helal edin. Benimki varsa da helal olsun.
Hayırlısı olsun hocam, kazancınız bol yolunuz açık olsun.Nereye yazsam herkes görür bilemedim ama buraya yazayım dedim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.