Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi

Bu haberin doğruluğu nedir, bilen var mı?
Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na geçişlerdeyse metrobüsün şu yolu kullanılması teklif edildi:

“Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu’ndan ayrılarak Barbaros Bulvarı ve Büyükdere’den Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne bağlanması, çevre yolunu kullanarak Söğütlüçeşme Metrobüs İstasyonu’na doğru geliş güzergahından gitmesi.”

Aşağıdaki günlerde metrobüsün Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün güzergahını kullanması oy birliğiyle kabul edildi:

İstanbul Maratonu
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Ve benzeri günler

Bir süredir koşularda böyle çalışıyor. Duraklarda eksilme veya azalma yok

"UKOME toplantısında oy birliğiyle;
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün kapanması halinde metrobüs seferlerinin kesintisiz sürdürülebilmesi için alternatif güzergâhları devreye aldı... "

Bu ne demek oluyor 15 temmuz koprusu neden kapanicak bakim mi var yoksa köprü/şerit mi genişletilecek?🤔🤔
20251114_164219.jpg

Kaynak

Konu sahibi
"UKOME toplantısında oy birliğiyle;
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün kapanması halinde metrobüs seferlerinin kesintisiz sürdürülebilmesi için alternatif güzergâhları devreye aldı... "

Bu ne demek oluyor 15 temmuz koprusu neden kapanicak bakim mi var yoksa köprü/şerit mi genişletilecek?🤔🤔
Ekli dosyayı görüntüle 91666
Kaynak
Özel günlerde koşularda kapatılması durumunda

Çok terkedilmiş durmuyor. Reklamlar güncel.
94 hattı kapandığı için terk edilmiş diyorum. Artık o duraktan 1 tane otobüs geçmiyor.

Aynı şekilde bu duraklardan da otobüs geçmiyor:

Su Gözü Sokak
İncirli Yolu Caddesi
Osmaniye SSK
Osmaniye
SSK Osmaniye (Tez Sk.)

Bu duraklardan en son 94 hattı geçiyordu.

Haberler başlığına kişisel yorum katmanın doğruluğundan emin olamadığımdan buraya yazıyorum:

Sanırım intihar, bana öyle gibi geldi ikinci izleyişimde. Fakat niye İETT sanki bilerek yapmış gibi lanse ediyor? Adam belli ki pek aklıselim değildi. Mağdur suçlayıcılığı yaptığını da mı görecektik İrfan. İETT tarihinde kara bir lekesin sen

Geri