Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

IMG_20251112_152015.jpg
 
Cidden 146 hattı Araç sağlamlık testi hattı gibi. Ring olmasa sorun olmazdı da ring olması sebebiyle dinlenmeden 4+ saat motorun çalışması yoruyor araçları.

Acaba Yeni Conecto, Isuzu, Yeni nesil Güleryüz, BMC Procity TR Plus gibi bölgede çalışmayan markalar olsa dayanabilirler miydi
2022 Ramazan Bayramında A-1627 ve A-1628 kodlu yeni kasa Conecto'lara 146 hattında bindiğimi hatırlıyorum. Ama bu araçlar sonradan bölge değiştirmişti.
 
Son düzenleme:
Evet kesinlikle en büyük örneği BN1'dir. Küçükçekmece Marmaray - Eminönü arasında kalan güzergahı marmarayla neredeyse birebir aynı.

Fakat olay yine en başta dediğime geliyor. Halkalı meydan, yenidoğan, istasyon mahallesi, bezirganbahçe, kanarya, soğuksu gibi küçükçekmece'nin mahallerden geçtiği için bu hatta da dokunamazlar.

Dokunmak yerine depar açtılar Halkalı Meydan - Halkalı Marmaray arasında dönüyor araçlar
Marmaray’ın güzergahı dışı kalan Kazlıçeşme-Sirkeci kısmı da vardı, T6’nın açılmasıyla o kısım da raylı sisteme kavuştu. Ondan sonra seferleri belki azaltırlar dedim ama yine de devam ediyor.
 
Geri
Üst