@Routewatcher @59Yunus34@Rick Grimes şimdi C-1674 geri yaptaş garajına gitti yarın gitmezse beykoza ne anlayak
@Routewatcher @59Yunus34@Rick Grimes şimdi C-1674 geri yaptaş garajına gitti yarın gitmezse beykoza ne anlayak
C-1674 2015 BMC'yi aldı mı ?@Rick Grimes şimdi C-1674 geri yaptaş garajına gitti yarın gitmezse beykoza ne anlayak
Evet arac 10-15 gündür sanayi'deydiC-1674 2015 BMC'yi aldı mı ?
Geçen gün fotoğrafları paylaşmıştım. Bariyerleri söküyorlardıAtatürk Mahallesi'ndeki ışıklar kaldırılmış ben de gördüm.Peki arayı bariyerle kapatırlar mı ?
Az önce çektim. Son hali böyle. Yaya geçidinin şerit ayrımı yıkımı devam ediyor
Ekli dosyayı görüntüle 90399
Ekli dosyayı görüntüle 90400
Ekli dosyayı görüntüle 90401
Ekli dosyayı görüntüle 90397
Ekli dosyayı görüntüle 90398
146'da 4 tane arac yok perişan olur esenyurt duraklar dolur146 -> A-1856
Motor arızası tamir edilmiş ama sinyal sorunundan dolayı arıza girilmiş.
Sinyal arızası. Veri yok.
146 -> A-1522
Motor arızası.
A-1563'ü dahil bile etmiyorum. Bölgedeki en kötü araçtı. Bölgeden de gidecek zaten.146'da 4 tane arac yok perişan olur esenyurt duraklar dolur
Öyle'de zaten ama 146'nın araclarıda berbat A-1539 ve A-1663 hariçA-1563'ü dahil bile etmiyorum. Bölgedeki en kötü araçtı. Bölgeden de gidecek zaten.
O iki araç da arızalanıyor. 146'ya hiçbir araç dayanmıyor.Öyle'de zaten ama 146'nın araclarıda berbat A-1539 ve A-1663 hariç
Bunlar nasıl yeni otokarlar anlayamadım ben iyi yenilerdeO iki araç da arızalanıyor. 146'ya hiçbir araç dayanmıyor.
Bazen sefere yetişemiyorlar; bazen seferde iken kapıları açık gidiyoruz, yol uzun olduğu için şoför kapıları kapatmayı unutuyor ya da kapattım sanıyor, kapı açma kapama düğmesine iki defa basmış. Bazen de motordan garip sesler çıkıyor, bazen de titreye titreye...
146'ya en iyi çalışabilecek araç Hibrit Conecto gibime geliyor. Onu da alan sayılı. B-243, C-422, A-916, C-969
146 bölgesine özel değil 2025 Otokarlar arızaya meyilli araçlar. A-1820 sürekli motor arızası veriyordu. Diğer bölgelerde de bu durum mevcutBunlar nasıl yeni otokarlar anlayamadım ben iyi yenilerde
Biliyorum modelde değiştirmiyorlar tasarım olarak birde Cummins kullanıyorlar hala.Mesela bizim bölgedeki A-1672 2024 OTOKAR ama hiç arıza verdiğini görmedim146 bölgesine özel değil 2025 Otokarlar arızaya meyilli araçlar. A-1820 sürekli motor arızası veriyordu. Diğer bölgelerde de bu durum mevcut
Sanmam. 76O dikey, M1B yatay bir hat. Çok fazla örtüşmüyorlar. O bölgeye başka bir raylı sistem düşünülmedikçe orada hatlar etkilenmez.76O ya hicbi sey olmaz hocam ancak M1B halkalı uzatmasi acilirsa belki 760A kalkabilir cunku m1b kesintisiz olarak halkaliya gidicek
Bencede 76O Otogar bağlantısı, işçi kesimi, alışveriş tayfa, okul tayfa gibi etmenlerden dolayı asla kapatılacağını düşünmüyorumSanmam. 76O dikey, M1B yatay bir hat. Çok fazla örtüşmüyorlar. O bölgeye başka bir raylı sistem düşünülmedikçe orada hatlar etkilenmez.
76O’yu geç M3 ve M9’un 98, 98S, HT20 gibi hatları bitireceğini de düşünenler vardı, elbette bazı yolcuları raylı sisteme yönlendirmiştir ama genel olarak güzergah örtüşmediğinden hatlar eskisi gibi devam etti.Bencede 76O Otogar bağlantısı, işçi kesimi, alışveriş tayfa, okul tayfa gibi etmenlerden dolayı asla kapatılacağını düşünmüyorum
Kesinlikle bende aynı fikirdeyim.76O’yu geç M3 ve M9’un 98, 98S, HT20 gibi hatları bitireceğini de düşünenler vardı, elbette bazı yolcuları raylı sisteme yönlendirmiştir ama genel olarak güzergah örtüşmediğinden hatlar eskisi gibi devam etti.
Doğrudan aynı güzergaha hitap etse bile neticede duraklar arası mesafe aynı olmuyor. Örneğin BN1, Marmaray’a rağmen hala çalışıyor.Kesinlikle bende aynı fikirdeyim.
Metro açılınca insanlar şöyle düşünüyor. Bu hattın ilk veya son durağı metroya geliyor o zaman kapatırlar. Fakat 98S, 98, HT20, 76O gibi hatlar metroyu bırak minibüsün zor girdiği mahallerlerden geçerek ilk ve son duraklara gittikleri için en fazla kısaltılma olabilir ama ben kısaltılacağını da sanmıyorum.
Sadece H-3 hattı M11 ile veda edilebilir. Zaten çok fazla durağı olan bir hat değildi
Evet kesinlikle en büyük örneği BN1'dir. Küçükçekmece Marmaray - Eminönü arasında kalan güzergahı marmarayla neredeyse birebir aynı.Doğrudan aynı güzergaha hitap etse bile neticede duraklar arası mesafe aynı olmuyor. Örneğin BN1, Marmaray’a rağmen hala çalışıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.