Yenileme işine önce metrobüsten başlayıp ,Citaro'ları gönderip Conecto'larla idare ederler mi?Citarolar'ı yenilemeleri lazım bence
Yenileme işine önce metrobüsten başlayıp ,Citaro'ları gönderip Conecto'larla idare ederler mi?Citarolar'ı yenilemeleri lazım bence
Bu araç bir süredir sanayide. Sanırım 1 haftayı geçmiştir kaza falan mı yaptı acabaB1764 değişecek galiba
Yok hocam değişir 2012 tezellerBu araç bir süredir sanayide. Sanırım 1 haftayı geçmiştir kaza falan mı yaptı acaba
Arıza vermiş. Değişseydi garaja giderdiC-1674 BMC 2015'e geçecek bugün galiba.
Gecebilir de belli olmaz İkitelliye gidermi bakalımArıza vermiş. Değişseydi garaja giderdi
CNG'li Temsa'lar genel olarak yokuşta zorlanıyorT1100’ün motoru yokuşta bayağı zorlanıyordu.
CNG'li Temsa'lar genel olarak yokuşta zorlanıyor
Nedense BMC'ler zorlanmıyorYani, orası öyle de, bu yokuşta kalacak gibi gidiyordu.
CNG'li Temsa'lar sorun valla. Geçen yıl 98G hattında binmiştim araçtan garip garip sesler geliyordu hatta bindiğime pişman etmişti keşke Esenler-Bakırköy minibüsüne binseydim demiştim.T1100’ün motoru yokuşta bayağı zorlanıyordu.
Sefaköye gelmeden Fidanlık durağı E-5'i gibi sankiAn itibariyle bomboş D-101, dopdolu D-100'ü solladı.
Ekli dosyayı görüntüle 91092Ekli dosyayı görüntüle 91093
Evrene pozitif mesaj göndermek işe yaradı. İstediğim tüm araçlar tak diye döndülerA-1805 için evrene gönderdiğim pozitif mesajları A-1828 ve A-1833 için göndermeye başladım. Umarım en geç seneye kadar dönecekler
Şimdi Yenibosna Metro'ya gidiyorArıza vermiş. Değişseydi garaja giderdi
2025 avenue mi aldılar? temsa fabrikası adanada olduğundan mütevellit adanaya özel üretim indirim kıyağı geçiliyor olabilirAdana 2025 Avenue Plus alıyor ama diğer yerlerde 2019 model bile yok.
Temsa acaba Adana'ya indirimli mi satıyor?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.