98'in bugün trafikten çoğu araçlarının seferleri 4 saat ile 4 buçuk saat arası sürmüş
146 ise98'in bugün trafikten çoğu araçlarının seferleri 4 saat ile 4 buçuk saat arası sürmüş
Sıradakiler yakında sırayla:A-1643,A-1686,A-1683,A-1604 bu 4'ünü 2 ay içinde değiştiriceklermiş cıkma BMC 2015 geldikce diğer araclardan.Yaptaş'a ait 41ST bölgesinden B-1913 ve 15BK bölgesinden C-1674 2012 model BMC Procity olan araçlarını 146 bölgesi çıkması A-1539 ve A-1663'ün eski araçları olan 2015 model BMC Procity ile yenilemişlerdir.
B-1913, A-1539 çıkması makyajlı 2015 model BMC Procity.
C-1674, A-1663 çıkması 2015 model BMC Procity.
Güzel ülkemizde en güzel otobüsü üreten marka "OTOKAR." 'dır.❤❤❤
★★★
Evet yillardir ArenaPark onunde rezil bi trafik vardı...Sonunda Küçükçekmece Atatürk Mahallesi (Arena park) durağındaki trafik ışıklarını sökmüşler. Üst geçit tamamen açılmış. Yaya geçidi için ayrılan demir parmaklıklar sökülüyor. Yola verilebilir belki
Az önce çektim. Son hali böyle. Yaya geçidinin şerit ayrımı yıkımı devam ediyorEvet yillardir ArenaPark onunde rezil bi trafik vardı...
En az 10 dakika kazandirdi bu ust gecit super vallahi![]()
Az önce çektim. Son hali böyle. Yaya geçidinin şerit ayrımı yıkımı devam ediyor
Bencede çok uzun sürdü. Sonunda bitti. Hep içimden derdim üst geçit geldi yıkın şu ışıkları çok trafik yapıyor diye. Sonunda dinlemişler beni. Fotoğrafı çekerken iki adam o yıkım olan yerden koşarak geçtiler yine üst geçidi kullanmadılarBir üst geçitin yapımı aylar, yıllar sürer mi komedi gibi. Aynısı Beylikdüzü Devlet Hastanesi önünde devam ediyor ve şu anda seneyi doldurmak üzere, karşıdan karşıya bir köprü ve iki asansör ne kadar sürebilir. Metrobüs hattının Topkapı'dan Zincirlikuyu'ya uzatma inşaatı 77 günde yapılmıştı, fıkra bu kadar.
Pendik tarafında böyle bir İETT hattı iyileştirmesi fikrim var. Amacı İETT ile Metro'nun yolcu paylaşımı yapmasını sağlamak. Sizce sonuç ne çıkar? (Kırmızı mavi var olan, yeşil ve bordo önerdiğim)
Ekli dosyayı görüntüle 88248
Az önce çektim. Son hali böyle. Yaya geçidinin şerit ayrımı yıkımı devam ediyor
Ekli dosyayı görüntüle 90400
Sağol hocam inşallah ferahevler bölgesine gelir@Cemal Akif A-1724'ün Isuzu'sunu Başakşehirdeki Esenler Sanayi Sitesinde canlı gözle gördüm. Kapıkodu yapıştırılmıştı. Araçta işlemler yapılıyordu
146’nın yoğunluğunu aldı mı peki?Bakırköy'e kim gelmiş:
M3209, hoş gelmiş.
Hattını karıştırmış sanki 146'da.
Ekli dosyayı görüntüle 90435
Bence yine almaz.146’nın yoğunluğunu aldı mı peki?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.