Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ekran Alıntısı.png

Konu sahibi
İettnext bence de iyi bir site ama ben Otobüs34'e alıştığım için Otobüs34 kadar fazla bakmam.
Yaklaşık 500-800 arası mesajım silindikten sonra yine mesajımın silinmesini göze alamıyorum. Bende bu şekilde devam edeceğim gibi. Otobüs34'ten kaldırılan detaylar (umarım kaldırılmaz ama) büyük ihtimalle İETT tespit ettikten sonra iettnext'ten de kaldırılacak. İETT her yeri sıkı takip ediyor. Siteyi takip ederim ama ss alıp paylaşmam bir süre

En büyük otokar haterı olduğunu artık sevdiği isuzu otokar olunca nefret ediyorum senden daha fazla demişti belli 😉
Ferahevler bölgesinde hiç yok 3 tane var biri 2022 model ayazağa ve dereiçi bölgesi çatır çatır alırken ferahevler bölgesinde 0 araç zor alıyor hatta hiç almıyor en son 2024 model conecto aldı

İettnext bence de iyi bir site ama ben Otobüs34'e alıştığım için Otobüs34 kadar fazla bakmam.
İettnext’in arayüzü biraz göz kanatıyor ve dolaşması zor onun dışında iyi
Yaklaşık 500-800 arası mesajım silindikten sonra yine mesajımın silinmesini göze alamıyorum. Bende bu şekilde devam edeceğim gibi. Otobüs34'ten kaldırılan detaylar (umarım kaldırılmaz ama) büyük ihtimalle İETT tespit ettikten sonra iettnext'ten de kaldırılacak. İETT her yeri sıkı takip ediyor. Siteyi takip ederim ama ss alıp paylaşmam bir süre
Otobüs34’ten İETT’nin isteğiyle mi kaldırıldı? Sanki yasal sorun yaşamamak için tedbir amaçlı kaldırıldı diye lanse etmişlerdi kaldırılma sebebini.

Konu sahibi
Otobüs34’ten İETT’nin isteğiyle mi kaldırıldı? Sanki yasal sorun yaşamamak için tedbir amaçlı kaldırıldı diye lanse etmişlerdi kaldırılma sebebini.
Evet çok kez açıkladılar
Bu durumu açıklamıştım, İETT arıza kayıt bilgilerini vermemizi istemiyor, bu konuda yapabilecek hiç bir şeyimiz yok.
Belli ki İETT yetkilileri forumları takip ediyorlar. Umarım iettnext'i fark etmezler

2012 temsalar kroniktir
2012 Temsa'lardan C-1766, C-1771 ve C-1773'e binmiştim C-1771 ve C-1773'e bindiğimde ön tarafta olduğum için bir sıkıntı hissetmedim ama C-1766'ya bindiğimde arka tarafa oturduğum için Kadıköy'den Maltepe'ye gidene kadar sesine dayanamamıştım 2020 yazında bindiğimde.
Gri tutmalı 2015 Temsa'larda herhangi bir olumsuzluğa rastlamadım.
2015 Temsa'lar fena değil bu zamana kadar ilk ve tek kez 2015 Temsa'ya binmiştim o da 10 hattında Bostancı'dan Bostancı Köprüsüne giderken C-253'tü kodu yanlış hatırlamıyorsam gayet güzeldi.

Geri