Önümüzde A-981 var 80T çalışmasına rağmen arka camındaki tarihi yarımada park et devam et görseli kaldırılmamış

Takviye amaçlı olabilir. Sabah hiç çalışmamış öğleden sonra 3 sefer almışB-126 50N'de gözüküyor. Bunun sebebini bilen var mı acaba?
İ.E.T.T'ye geçti o hat. Karsan E Jest gönderdiler.Önümüzde A-981 var 80T çalışmasına rağmen arka camındaki tarihi yarımada park et devam et görseli kaldırılmamış
Onu söylüyorum zaten. İett'ye geçmesine rağmen farklı hattaki öhoda etiket duruyor. Sökmemişlerİ.E.T.T'ye geçti o hat. Karsan E Jest gönderdiler.
Belki yedek araç olarak devam ediyordurOnu söylüyorum zaten. İett'ye geçmesine rağmen farklı hattaki öhoda etiket duruyor. Sökmemişler
Teşekkürler.Takviye amaçlı olabilir. Sabah hiç çalışmamış öğleden sonra 3 sefer almış
Hocam A-1741 olması lazım. A-1751 Vizyon'un 76O'daki aracı. A-1741'e ben de bindim. Evet. Hafta sonu 50B ring değil.50B’ye binmiş bulundum. 11:50 seferiydi. Zuhuratbaba’da son durak diye indirildik. Saat 13:05 değildi halbuki. Şöför bey 1’de görevim var dedi, ring değil dedi. Dediğine göre haftasonu akşama kadar ringmiş?? İETT sitesinde ring yapmıyor?
Bir de aracın sinyali bozuktu. Durak toteminde ona dair hiç bir ibare yoktu. Araç A-1751, sanırım dün bu aracı soruşturmuştum ertesi gün denk gelmesi güzel bir tesadüf oldu
araçta İULAŞ etiketleri vardı ve motor sesi değişikti?Hocam A-1741 olması lazım. A-1751 Vizyon'un 76O'daki aracı. A-1741'e ben de bindim. Evet. Hafta sonu 50B ring değil.
Hocam dışta mı içte mi iuaş etiketleri vardıaraçta İULAŞ etiketleri vardı ve motor sesi değişikti?
içte gördüm dışa dikkat etmedimHocam dışta mı içte mi iuaş etiketleri vardı
Dışta zaten öho diye geçeriçte gördüm dışa dikkat etmedim
Araçlar teslim edilmiştir.Arnavutköy Belediyesi'nin 5 adet elektrikli otobüs alım ihalesini Karsan kazanmıştır. Araçlar büyük ihtimalle Karsan e-ATAK olacaktır. Hayırlı olsun.
Pazar otobüsü mu bu neden otobüs alınmış ki merak ettimAraçlar teslim edilmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 86691
Güngören Belediyesi gibi hizmet binaları arası ring aracı olabilir.Pazar otobüsü mu bu neden otobüs alınmış ki merak ettim![]()
Kaza olmuş sanırımMetrobüsle geçerken gördüm. 146'nın Bakırköy yönündeki İBB Sosyal Tesisler durağındaki yan yol kilit. M4013 arkasında iki sivil araçla tam metrobüs Köprüsü'nün girişinin altında duruyor. Kaza mı oldu bilmiyorum ama biraz arkasında da başka 146 var. Beklemek istemeyen sivil şoförler aynı yolda 360 dönüp yan yoldan ters yönde sürüyorlar
Garajın içine mi girdinİkitelli'de bir tane Mirror Camlı MB Conecto gördüm ama kapı kodu falan yapıştırılmamış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.