@Routewatcher yarın bir araç dönüyor bizim bölgeye kazadan dolayı 1,5 aydır yatıyordu
Garajın içinde olmuştu sanırım.Başka bir araç yandan çarpmıştı Procity'e.Ama kodunu hatırlayamadım@Routewatcher yarın bir araç dönüyor bizim bölgeye kazadan dolayı 1,5 aydır yatıyordu
A-1658 34 DK 9258Garajın içinde olmuştu sanırım.Başka bir araç yandan çarpmıştı Procity'e.Ama kodunu hatırlayamadım
Evet dediğin arac yapılmış sıfırdanA-1658 olabilir
Atsana merak ettim.Dün ben de çektim onu. İncirli'de.
A-1805 için geldim. Park halinde esentepe garajında duruyor. Arka taraftan ilk defa net görme fırsatım oldu. Güleryüz logosu kırmızıya boyalıydıUzun zaman sonra solo karsandayım. 500L K1223. Motora en yakın koltuktayım. Çok sesli çalışıyor müziği duyamıyorum

Takviye amaçlı olabilir. Sabah hiç çalışmamış öğleden sonra 3 sefer almışB-126 50N'de gözüküyor. Bunun sebebini bilen var mı acaba?
İ.E.T.T'ye geçti o hat. Karsan E Jest gönderdiler.Önümüzde A-981 var 80T çalışmasına rağmen arka camındaki tarihi yarımada park et devam et görseli kaldırılmamış
Onu söylüyorum zaten. İett'ye geçmesine rağmen farklı hattaki öhoda etiket duruyor. Sökmemişlerİ.E.T.T'ye geçti o hat. Karsan E Jest gönderdiler.
Belki yedek araç olarak devam ediyordurOnu söylüyorum zaten. İett'ye geçmesine rağmen farklı hattaki öhoda etiket duruyor. Sökmemişler
Teşekkürler.Takviye amaçlı olabilir. Sabah hiç çalışmamış öğleden sonra 3 sefer almış
Hocam A-1741 olması lazım. A-1751 Vizyon'un 76O'daki aracı. A-1741'e ben de bindim. Evet. Hafta sonu 50B ring değil.50B’ye binmiş bulundum. 11:50 seferiydi. Zuhuratbaba’da son durak diye indirildik. Saat 13:05 değildi halbuki. Şöför bey 1’de görevim var dedi, ring değil dedi. Dediğine göre haftasonu akşama kadar ringmiş?? İETT sitesinde ring yapmıyor?
Bir de aracın sinyali bozuktu. Durak toteminde ona dair hiç bir ibare yoktu. Araç A-1751, sanırım dün bu aracı soruşturmuştum ertesi gün denk gelmesi güzel bir tesadüf oldu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.