Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Otobüs yolu projesi hakkında güncelleme var mı?

En son vatan caddesinde test edilecekti şeritler çizildi mi acaba zemine 🤔
Bu konuyla ilgili hâla bir gelişme yok ama Anadolu yakası E5'e kesinlikle yapılması gerekiyor bu yol. Özellikle Kadıköy ile Üsküdar yönüne doğru Avrasya tüneli girişine kadar. Hem de metrobüs mantığıyla yapılmalı. Metrobüsteki gibi bölünmüş yol yapılmalı. Mâlum Avrasya tüneli trafiği yüzünden otobüsler durağa yanaşmak için iki veya üç şerit üst üste değiştirmek ya da makas atmak zorunda kalıyorlar. Zaten o bölgenin trafiği rezalet!

Son düzenleme:
@Semih edirnekapıda 36V ve 36A’yı yan yana gördüm kapı kodlarını hatırlamıyorum ikisi de çok dolu değildi
Bu saatlerde sadece Vezneciler’den dönüş biraz kalabalık olur . Şaşırmadım ( o da anca koltuklar dolu olur , 3-5 kişi de ayakta olur )

Daha saat 2-3’e kadar yolcu olmaz

36A’yı bilemiyorum . Sağı solu belli olmuyor , bazen çakılı gidiyor

50B’ye binmiş bulundum. 11:50 seferiydi. Zuhuratbaba’da son durak diye indirildik. Saat 13:05 değildi halbuki. Şöför bey 1’de görevim var dedi, ring değil dedi. Dediğine göre haftasonu akşama kadar ringmiş?? İETT sitesinde ring yapmıyor?

Bir de aracın sinyali bozuktu. Durak toteminde ona dair hiç bir ibare yoktu. Araç A-1751, sanırım dün bu aracı soruşturmuştum ertesi gün denk gelmesi güzel bir tesadüf oldu

Son düzenleme:
Ayazağa'da ki Cendere caddesindeki yol genisletme çalışması tamamlanmış.
Tüm cadde 2x2 toplam 4 şerit'e çıkarılmış.

Ayrıca bir yeni kestirme yol yapılmış(gorselde⬇️)

41'li otobüs hatları için yeni güzergah olabilir🚧🚍
20251015_200515.jpg

Link: Yolbakim

50Y’den ÖHO büyük oranda çekilmiş. Sefer aralıkları hala çok uzun.

Bugün bindim 50Y’ye uzun bir aradan sonra, maşallahı vardı.
Adnan Menderes Bulvarı, Rami bulvarına çıkış, Eyüpsultan’dan dönerken ki ışıklar, bunların hiçbirine takılmadık. Aksaray İski durağına giderken kullandığı köprüde de çok az takıldık.

30-40 dakika gibi makul bir sürede Yenikapı’ya götürdü. Sonunda Akia’ya da bindim siz sevmiyordunuz ama. Ayakta durmak da o kadar kötü değildi şöför frene abanmadığı müddetçe. Bir tek metal aksamları yosun mu küf mü bir şey tutmuştu

Son düzenleme:
IMG_7389.jpeg
Neden reddettiler anlamakta güçlük çekiyorum. Kartal Metro ve Cevizli Peron uzak yerler değiller. Parkur süresi çok uzamaz. Güzergahta başka bir değişiklik de olmayacak onun dışında. 130E’nin gün ortasında paket olduğundan haberdar değiller mi? O 130E’ye binen insanlar Pendik turu yapacağına D100’den hızlıcana Cevizli’ye gitse ne kadar hayır duası alacaklar. Kavakpınar, Yenişehir Cevizli’de biten KM hatlarına sahip tuzlanın neyi eksik?

Konu sahibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-17-16-24-13-053_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-17-16-24-13-053_com.android.chrome.jpg
    116.3 KB · Görüntüleme: 6
50B’ye binmiş bulundum. 11:50 seferiydi. Zuhuratbaba’da son durak diye indirildik. Saat 13:05 değildi halbuki. Şöför bey 1’de görevim var dedi, ring değil dedi. Dediğine göre haftasonu akşama kadar ringmiş?? İETT sitesinde ring yapmıyor?

Bir de aracın sinyali bozuktu. Durak toteminde ona dair hiç bir ibare yoktu. Araç A-1751, sanırım dün bu aracı soruşturmuştum ertesi gün denk gelmesi güzel bir tesadüf oldu
Hocam A-1741 olması lazım. A-1751 Vizyon'un 76O'daki aracı. A-1741'e ben de bindim. Evet. Hafta sonu 50B ring değil.

Geri
Üst Alt