Kocaeli metrosuna besleme olarak mecidiyeköy hattı açmak süper bir fikir, iett de yabmalı
Kocaeli metrosuna besleme olarak mecidiyeköy hattı açmak süper bir fikir, iett de yabmalı
Buna ben bile binerim şahsen
İşten el çektirilmiş yazdığını ilk kez görüyorum peron amirliğinde şöförü halka açık infaz ettiler sanırım
Takım elbiseli eski şöförleri özledim. Kullandıkları eski Ikarus otobüsler beş para etmese de kendilerinin bir ağırlığı vardı ve işlerini biliyorlardı.
ÖHO’da görüyorum öyle kravatlı takım elbiseli. Özellikle çift katlılarda oluyor bu durumTakım elbiseli memur şöförleri özledim. Kullandıkları eski otobüsler beş para etmese de kendilerinin bir ağırlığı vardı.
İ.E.T.T'de maalesef çok karmaşıkÖHO’da görüyorum öyle kravatlı takım elbiseli. Özellikle çift katlılarda oluyor bu durum
İETT’de yaşlı şöförler genelde resmi giyimli oluyorİ.E.T.T'de maalesef çok karmaşık
Hiç yaşlı şöföre denk gelmedimİETT’de yaşlı şöförler genelde resmi giyimli oluyor
Kağıthane garajında bazen bulunabiliyorlar. Körüklü şöförlerinde genç pek görmedimHiç yaşlı şöföre denk gelmedim
Doğrudur . Anadolu Garajı hatlarında emektar şöförleri en son O345 ve Otokar ile 12 sene evvel görmüşümdür.Kağıthane garajında bazen bulunabiliyorlar. Körüklü şöförlerinde genç pek görmedim
Orta yaşlılarda da kravatlıya rastladım. Sanırım orta yaşlı-yaşlı demem daha doğru olurdyKarşıyı çok bilmiyorum ,Anadolu Garajı şöförlerinde emektar şöför yok sanırım. Bindiğim tüm araçları genç -orta yaşlı şöförler kullanıyorlardı.
C-1618 yerine çalıştı. A-1735 98B'ye geçiyor şu an.A-1735 MR20?
Çok kötü çarpmıştı normal. Allah'tan ne şoför varmış ne de yolcuEkli dosyayı görüntüle 86075
Sonradan fotoğrafları da varmış.Ne olmuş aracın önüne
Dua ederken detay vermemiz önemliymişMR52 ve 36AS'de hiç duyuru görmedim. Şayet bir gün duyuru görürsem Beyoğlu İETT merkezine resmi dille teşekkür dilekçesi yazacağım
umarım tamir olur. mercedes'in ürettiği en iyi otobüs bu kasa ve iett capacitysiEkli dosyayı görüntüle 86075
Sonradan fotoğrafları da varmış.Ne olmuş aracın önüne
Çarpmanın etkisiyle açılmıştır. İETT'nin paylaşımına göre şoför peronlarda el frenini çekmeyi unutmuş o yüzden araç kayıp gitmişŞöföre ve Araca geçmiş olsun araçlarda kapılar açıkken fren yapma özelliği varmı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.