İETT araçları sohbet diye bir başlık açmamı ister misiniz?
Varmış son mesajları buraya taşıyorum @Autobus @marmaray bağımlısıİETT araçları sohbet diye bir başlık açmamı ister misiniz?
Araç bugün saat 08.02 sularında "EVYAP LİSESİ" durağında durak kalkışında istop etti ancak ardından hemen marş alıp yola devam etti, daha öncesinde karsanlarda bu tarz marş sorunlarını çok görmüştüm ancak ilk defa bir otokar da yaşadım ayrıca araç istinye bayırını çok zor çıktı(25-35km arası). Normalde gayet rahat çıkardık bu araçla ancak otobüs gırtlak doluydu. Normalde 7.55'de okul önünde olurduk bugün 08.04'de geldikO1257--->"EVYAP LİSESİNE GİDER "
Talep görüyor geçen gün rastladım. Yalnız bunu Belediyeden ziyade İETT bir adet İETT aracıyla ring yapabilir. Kodu da buldum MR62. Sabah 05:00 den gece 00:00 kadar sadece Cuma ve Cumartesi gecesi çalışacak 00:40 01:00 01:40 02:20 03:00 seferleri eklenebilir. Gebzede Marmaray için G1, G2, G3 hatlarında bu var.
Tramvayda yangın çıkmış yazık yaa çok üzüldüm . Umarım tamir edilir kullanılabilir hale gelir.
Ekli dosyayı görüntüle 85941
Aldığım bir duyuma göre bu tanklar boş duruyormuş hepsi(23) dizele dönmüş98 -> A-1842
CNG'si duran Özturan Petrol Cobrası'yla Şirinevler -> Dikilitaş arası seyahat ettim.
Mor çok güzel oldu bunu Otokar da deneyeceğimGeminiden otobüsü mor yapıp İrfan Demeti koymasını istemiştimEkli dosyayı görüntüle 86009
İETT ANONİM ŞİRKETİGeminiden otobüsü mor yapıp İrfan Demeti koymasını istemiştimEkli dosyayı görüntüle 86009
89A bölgesindeki bir araç 98AB de bir sefer atıp 89A ya geri geçiyor A-1517 de bugün onu yapmışA-1517 98AB? ilk servise bakın
Olabilir 3 bölge ortak gibi geldi bana 31/98B/97A/97T,98AB/73B/HT1,93/93T/MR20/MR11/98T/89A/72T89A bölgesindeki bir araç 98AB de bir sefer atıp 89A ya geri geçiyor A-1517 de bugün onu yapmış
İnşallah bir gün
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.