Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
B-1717 , Aslında değişmedi . A-1729'u şoförü Aslan Abi
Geri Kalan 1861 1881 ve 1882'yi tanımıyorum. Sadece bi ara 1881'in şoförü ile kısa bir muhabbetim olmuştu
Şuan bölgemizde tek eksik C kodlu araç. C-1605 gitmeseydi üç kodlu araç çalışan bölge olacaktı ne güzel. Keşke 1 tane de C kodlu araç gelse

Şuan bölgemizde tek eksik C kodlu araç. C-1605 gitmeseydi üç kodlu araç çalışan bölge olacaktı ne güzel. Keşke 1 tane de C kodlu araç gelse
Valla C-1605'in şoförü biraz asabi biri idi . Çok durmazdım yanında . Buraya C Kapı kodlu bir araç gelme olasılığı çok düşük . Hangileri gelebilir tahmin edemiyorum sizin var mı tahmin ettiğiniz ?

Konu sahibi
Valla C-1605'in şoförü biraz asabi biri idi . Çok durmazdım yanında . Buraya C Kapı kodlu bir araç gelme olasılığı çok düşük . Hangileri gelebilir tahmin edemiyorum sizin var mı tahmin ettiğiniz ?
Tahminim yok ama keşke 1 tane de olsa gelseydi. Gelirse de değişimine yakın bir Temsa gelir. Belki de Tek C kodlu olan Savaş Petrol Temsası uçuk ihtimal de olsa

Tahminim yok ama keşke 1 tane de olsa gelseydi. Gelirse de değişimine yakın bir Temsa gelir. Belki de Tek C kodlu olan Savaş Petrol Temsası uçuk ihtimal de olsa
Savaş Petrol'de C kodlu çok az Temsa Kaldı:
C-1642, C-1650, C-1651, C-1652, C-1659, C-1843, C-1857, C-1911, C-1915.

Eskiden onlarca varken şimdi 9 tane kaldı.

Benim o bölgeden tanıdığım 3 tane var arac kapı kodu olarak

IMG_7278.jpegIMG_7277.jpeg

Konu sahibi
O1257--->"EVYAP LİSESİNE GİDER "
Araç bugün saat 08.02 sularında "EVYAP LİSESİ" durağında durak kalkışında istop etti ancak ardından hemen marş alıp yola devam etti, daha öncesinde karsanlarda bu tarz marş sorunlarını çok görmüştüm ancak ilk defa bir otokar da yaşadım ayrıca araç istinye bayırını çok zor çıktı(25-35km arası). Normalde gayet rahat çıkardık bu araçla ancak otobüs gırtlak doluydu. Normalde 7.55'de okul önünde olurduk bugün 08.04'de geldik

Geri