Belki sistemlerde bakım/güncelleme yapılıyor olabilir.
Arkasındaki sarı yerlerde ne yazıyor dikkatimi çektiA-1814 -> 2025 BMC Procity TR - BN1
Ekli dosyayı görüntüle 82343
18.09.2025 15:32 - Halkalı Polis Merkezi
Sanırım motor kapağını buradan tutarak açınızdı emin olmamakla beraberArkasındaki sarı yerlerde ne yazıyor dikkatimi çekti
Onla ilgili olabilir evet teşekkürlerSanırım motor kapağını buradan tutarak açınızdı emin olmamakla beraber
Eski nesil Bmc Beldeler dışında perona yanaşan araç galiba bir Hyundai Aero CityBu otobüsler MAN mıydı Güleryüz'müydü ? ne sık görürdüm bunları 2005'te . Şimdi herhalde ilçelere bağışlanmıştır
Ekli dosyayı görüntüle 82345
Hyundai Aero City 540.Bu otobüsler MAN mıydı Güleryüz'müydü ? ne sık görürdüm bunları 2005'te . Şimdi herhalde ilçelere bağışlanmıştır
Ekli dosyayı görüntüle 82345
Aynen durak tiplerinde 2008leri yansıtıyorHyundai Aero City 540.
Bu arada fotoğrafta yanlış yazılmış. 1998 yerine 2008 yazsalar daha doğru olacak.
Artık burası Cumhuriyet Meydanı'nın devamı oldu ve M3 durağı var.
Doğru güzel tespit. Bende kırmızı çift katlı gördüm. O kaç modeldiYeşil körüklü araç da Citaro G olmalı bu da alt limiti 2006'ya çekiyor
cobra dd olabilir o ya da DAFDoğru güzel tespit. Bende kırmızı çift katlı gördüm. O kaç modeldi
Kırmızı cobra hatırlamıyorum daf veya bir tane daha marka vardı o olabilircobra dd olabilir o ya da DAF
Asker değil. Dizi karakteri. The Walking Dead'den Rick Grimes@Rick Grimes O FOTOĞRAFTAKİ HANGİ ÜLKENİN ASKERİ BENİM KOYDUĞUM FOTOĞRAF HEM KAPAK HEM PROFİLDE TÜRK ASKERİ
Bi de benim koyduğum kapak fotoğrafta da asker olmasa da dizi olmasına rağmen askeri dizinin kapak fotoğrafı oAsker değil. Dizi karakteri. The Walking Dead'den Rick Grimes
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.