Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Nüfus buyuk problem ama nasıl azalticaksin herkesin evi, işi hayatı, akrabaları buradayken🤔😨

Ha bence villa/müstakil ev haricî konut yapımı ve imarı tamamen yasaklanmali İstanbulda...

Onun dışında da Tekirdağ, Sakarya gibi İstanbul çeperi şehirlere de güçlü altyapı yatırımları lazım Tramway vs...🚇

Yani İstanbul dışı küçük şehirleri de güzelleştirmek iş ve yol/ulaşım yapmak lazım ki oralarda yaşasin insanlar🌉🚇
Silivri ,Gebze il olsun :ROFLMAO:

Beyler bu pendik-kadıköy dolmuşları artık minibüs caddesine sığmıyorlar mı artık sahilde de görüyorum. Hatta bir tane söğütlüçeşme marmarayın oradan gelirken gördüm boğa heykeline giderken yeldeğirmenine saptı oradan kadıköye gitti diğerlerini de aynı şeyi yaparken gördüm sonra.

Bunlar böyle bir güzergaha sahip miydi

Konu sahibi
130T kapanmamış bugün 130T tabelalı otokar gördüm
Doğru

Ekran görüntüsü 2025-09-10 173523.png

Tarihi yarımada'da elektrikli araç çok mantıklı hem sessiz hemde kirli egzoz dumanı yok 💯👌

Ama büyük solo araçlarla bu olmalı.
büyük solo araçla her yere yapılamaz, 86V gibi kısa ve pek trafiğe takılmayan hatlarda yapılabilir

Konu sahibi
PD1’deki karsan star’dı değil mi? O ÖHO’muydu ben onu İETT sanıyordum. Bir keresinde yenikapı marmaray durağında 30D beklerken yanımdan geçip sağır etmişti eski araç
Bu araçtı 90 bölgesine verilmiş karsan e-jest gelince

Ekran görüntüsü 2025-09-10 222444.png

Konu sahibi
T1075 -> Trafik (Bunu paylaşma sebebim ring hattın 5 saat 51 dakika sürmüş olması. Millet bu sürede Şehirlerarası yolculuk yapıyor.)

Ekli dosyayı görüntüle 75992
146'nın rekorunu yine 146 kıracaktı çok az dakikayla (16 dk) kıramadı
A-1856'nın 146 seferi 5 saat 35 dakika sürdüğü için diğer seferi trafikten iptal olmuş

Ekli dosyayı görüntüle 81288

Bu İSKİ’yi de Allah bildiği gibi yapsın. Çalışma zırt pırt duruyor, yol delik deşik ve bir kapanıyor bir açılıyor. Bir tane körüklü geldi, yol açık sanıyordu şoför, geri geri girmek zorunda kaldı. İki aydır ne çalışmaymış arkadaş, gittikleri taş çatlasa 500 metre falan herhalde.

IMG_4133.jpeg

Geri
Üst Alt