Oraya gidip A-025 test etme fikri oluşmuştu fakat araç arıza vermiş şuan sanayi sitesindeHocam İstinye İskele'den 20 Dakika kadar yürüyünce ferahevler'e çıkıyormuş
Oraya gidip A-025 test etme fikri oluşmuştu fakat araç arıza vermiş şuan sanayi sitesindeHocam İstinye İskele'den 20 Dakika kadar yürüyünce ferahevler'e çıkıyormuş
Sadece o değil bende ederdim yeter artıkOtokar alsa atabey beddua ederdi
Haklısın hocam metroya 1 durak binmek yerine otobüsle 3-4 durak gideyim daha iyi dedim. Şişli'de çok trafik varmışNe yazık ki İstanbul trafiği yüzünden bırakın fenertepe yolunu başakşehir 4.etap a gidemiycem bu yüzden 36AS planım yarına kaldı
A-1740 ile gidiyordum Atatürk mahallesi nde kilitlendik o yüzden yetisemiycem fenertepe ye gidip 98KM ile geri donucemHaklısın hocam metroya 1 durak binmek yerine otobüsle 3-4 durak gideyim daha iyi dedim. Şişli'de çok trafik varmış
İlk duraktan foto çekebiliyorsan sosyal ankastren varsa, mecbur İstinye'ye gidersin ama işin yoksa gitme Hacıosman'dan bile binersin,Oraya gidip A-025 test etme fikri oluşmuştu fakat araç arıza vermiş şuan sanayi sitesinde
Normalde 4. Leventten binip zincirlikuyu metrobüse gidecektim de senin için ters yöne geçip hacıosman metro yapacağımİlk duraktan foto çekebiliyorsan sosyal ankastren varsa, mecbur İstinye'ye gidersin ama işin yoksa gitme Hacıosman'dan bile binersin,
benim içinse yapma gerek yok, ben gidersem yaparım,Normalde 4. Leventten binip zincirlikuyu metrobüse gidecektim de senin için ters yöne geçip hacıosman metro yapacağım
Sorun değil ya gezmiş olurum ayda 1 kere geliyorum buraya zatenbenim içinse yapma gerek yok, ben gidersem yaparım,
BMC Procity TR Plus'u bekliyor. Ondan önce A-1824'e de aynı durum oldu.Bişey dicem A-1756 hakkında bilgisi olan var mı araç 6 aydır yatıyor
İyi mi bari görüşlerin neler araç değişimine gitmeli mi sence@Hermes merhabalar araç çok hızlı gelmiş işimi Halletmeden bindim. Metroyla 4. Levent'e geri döneceğim
Ekli dosyayı görüntüle 77640
Ekli dosyayı görüntüle 77642
2011 modele göre iyidi. Atatürk oto sanayi metrosunda indim. Her türlü bu sene son senesi yaşı doldu değişir. Akşama fotoğrafını paylaşacağım eve geçinceİyi mi bari görüşlerin neler araç değişimine gitmeli mi sence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.