Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Arkadaşlar özellikle son 1-2 yıldır farkettiğim bir durum var sabah ve akşam yoğunluk saatleri metrolarda aşırı ağır bir koku oluyor önceden bu kadar etkilemezdi beni ama artık baya midem bulanıyor maske takmak zorunda kalıyorum bu konu hakkında düşünceleriniz nedir ?

Arkadaşlar özellikle son 1-2 yıldır farkettiğim bir durum var sabah ve akşam yoğunluk saatleri metrolarda aşırı ağır bir koku oluyor önceden bu kadar etkilemezdi beni ama artık baya midem bulanıyor maske takmak zorunda kalıyorum bu konu hakkında düşünceleriniz nedir ?
Mezbaha gibi mi ? Yoksa sidik mi?

15F'nin Pazar servislerinde 3 tane ÖHO/İUAŞ görünüyor. Birisi Savaş Petrol, diğer ikisi?
Dün 15F'de Citiport görmüştüm. C-1738 imiş.

Aynı bölgeden bir de A-1609 Procity çalıştı.

Beykoz bölgesi araçları Pazar günü 2 araç 15F çalışmaya başlamış.

HS3’ün sabah Kartaltepe 09:20 kalkışlı bir tane İETT servisi var.Bilmeyen arkadaşlar işin söyleyeyim.O seferi atan araç 143’ün aracı.Sabah yarım servis atıp Şehir Hastanesi’ne geldikten sonra İkitelli garajına dinlenmeye gidiyor.Akşam 143’ten devam.
O sefere ilk binenlerden biri bendim galiba 😂 araç 5 10 dakika geç kalkmıştı ve yolcu sayısı fazlaydı diğer seferlere nazaran ayrıca körüklü karsan vardı

Bu sabah M7 ciddili ölü vücut ve fhş kokuyordu (En azından benim bindiğim)
Bu dediğin şeyi ben tam olarak anlayamadım fhş dediğin şeyden kastın hayat kadını falan mı kokuyor dedin. Bilmediğim için soruyorum yemin ediyorum. Fresh koku desen bu güzel birşey ama fhş dediğin zaman bundan ne anlamalıyız.

Dediğiniz gibi bile olsa ekmeği için mecbur olan kadınları aşığalamak bana göre uymaz.

Ayrıca öyle bi demişsin ki sanki hayat kadınlarının belirli bi kokusu varmış gibi ayna kaba sokmuşsun.

Şunu söylim tm sultangazi garajı yapıldı ama ayazağa garajının yeri ayrıydı yani bence kapatılmamalıydı. Benim için üzücü birşey. O garaj da nice otobüsler geldi geçti haksız mıyım.

Her garajın bi değeri vardır maddi olarak demiyorum manevi olarak diyorum ben.

Mesela ayazağa garajı yıkıldı mı bunu bilen var mı? Yani otobüsler sultangazi garajında ama garaj yerinde duruyor mu?

Şunu söylim tm sultangazi garajı yapıldı ama ayazağa garajının yeri ayrıydı yani bence kapatılmamalıydı. Benim için üzücü birşey. O garaj da nice otobüsler geldi geçti haksız mıyım.

Her garajın bi değeri vardır maddi olarak demiyorum manevi olarak diyorum ben.

Mesela ayazağa garajı yıkıldı mı bunu bilen var mı? Yani otobüsler sultangazi garajında ama garaj yerinde duruyor mu?
Ayazağa garajı özel şahısa aitti ve bunlar kurum maneviyata bakmamalıdır şimdi bir şey soracağım sizin yaşadığınız bina çürük çıktınızın zamandır yaşıyorsunuz yıkılacak ama hatıram var diye yıkmamaları mı lazım

Ayazağa garajı özel şahısa aitti ve bunlar kurum maneviyata bakmamalıdır şimdi bir şey soracağım sizin yaşadığınız bina çürük çıktınızın zamandır yaşıyorsunuz yıkılacak ama hatıram var diye yıkmamaları mı lazım
Kâmil koç garajı demedim iett ayazağa garajı dedim.

Mesele sadece maneviyat değil bak garaj yapacak yer bulamıyorsun.

Ben senin semihin ve diğer arkadaşların evini kamulaştırıp yeni garaj yapmak zorundayım çünkü başka yer yok istanbulda.

ayazağa garajı sana ne yaptı? Size sultangaziyle mutluluklar dilerim.

Yeni de bizim eski de

Boş alan bulmak ayrı, garajın konumu ayrı bunlar hepsi ayrı bi sorun

Ben şunu isterdim ayazağa kalsın ama sultangazi garajı da yapılsın.

Sen ayazağayı kaybettin ama o garajda citarolar ikaruslar O345ler yatıp kalktı o ruhu kaybettin en önemlisi

Geri