Bugün binmek istediğim iki otobüs de arızalı.
A-1744 ve A-1803.
A-1856'ya kalacağım gibi. Ama D-100'e de binebilirim.
A-1744 ve A-1803.
Erkenciyim. A-1743'e bineceğim.Bugün binmek istediğim iki otobüs de arızalı.
A-1744 ve A-1803.
MAN alınma ihtimali varmış ama sadece söylentiden ibaret.Metrobüs hattına metrobüse özel üretim dışı bir şey alınmamalı
Hata olur. Metrobüs'e alacaklarına şehir içine körüklü MAN alsınlar. Zaten metrobüste yeni araçlar mevcut. Metrobüse MAN gitmezMAN alınma ihtimali varmış
25 Metre Mercedes olsaydı gidermiydi?Hata olur. Metrobüs'e alacaklarına şehir içine körüklü MAN alsınlar. Zaten metrobüste yeni araçlar mevcut. Metrobüse MAN gitmez
Size katılıyorum fakat 25 metrelik metrobüsler gece uyuyorlar genelde. Daha kısa metrobüsler çalışıyorlar sanırım.Hata olur. Metrobüs'e alacaklarına şehir içine körüklü MAN alsınlar. Zaten metrobüste yeni araçlar mevcut. Metrobüse MAN gitmez
Mercedes'in 25 metre modeli var mı bilmiyorum ama özel olarak ürettirirse olabilir. Capacityler çok sağlam çıktı. İETT'nin bütçesi özel üretime yetmeyebilir25 Metre Mercedes olsaydı gidermiydi?
CapaCity Akia'dan pahalıymış öyle duydum.Mercedes'in 25 metre modeli var mı bilmiyorum ama özel olarak ürettirirse olabilir. Capacityler çok sağlam çıktı. İETT'nin bütçesi özel üretime yetmeyebilir
Bide BMC PROCİTY TR 25M olacak aslındaMercedes'in 25 metre modeli var mı bilmiyorum ama özel olarak ürettirirse olabilir. Capacityler çok sağlam çıktı. İETT'nin bütçesi özel üretime yetmeyebilir
Zangır zangır mis gibiBide BMC PROCİTY TR 25M olacak aslında
şu BMC procity 340K bizim bölgeye göre'miş aslındaZangır zangır mis gibi![]()
340K yani Euro 5 kasa,o zamanlar geliştirilme aşamasında olan bir kasaydı dolayısıyla çok fazla eksiğinin olacağını düşünüyorum.şu BMC procity 340K bizim bölgeye göre'miş aslında
Evet 2012 model birde tamamlardı zaten.iett mi alırdı yoksa ÖHO'mu340K yani Euro 5 kasa,o zamanlar geliştirilme aşamasında olan bir kasaydı dolayısıyla çok fazla eksiğinin olacağını düşünüyorum.
Metrobüs hattına veya iç hatlara alınabilirdi belki , ÖHO'da zaten körüklü araç hattı yok.Evet 2012 model birde tamamlardı zaten.iett mi alırdı yoksa ÖHO'mu
Evet olabilirdi iç hatlaraMetrobüs hattına veya iç hatlara alınabilirdi belki , ÖHO'da zaten körüklü araç hattı yok.
LF25 metrobüs sistemine uzun yıllar yetecektir.MAN alınma ihtimali varmış ama sadece söylentiden ibaret.
Bütün filonun Ultra LF 25 olacağını düşünmüyorumLF25 metrobüs sistemine uzun yıllar yetecektir.
ÖHO körüklü araç alabilir mi bilmiyorum.
@Rick Grimes ”Mercedes'in 25 metre modeli var mı bilmiyorum ama özel olarak ürettirirse olabilir. Capacityler çok sağlam çıktı. İETT'nin bütçesi özel üretime yetmeyebilir”
Özel üretim+ %51 yerli olma şartını karşılayacak şekilde üretim
Citarolar'ı yenilemeleri lazım benceBütün filonun Ultra LF 25 olacağını düşünmüyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.