Bucali Moderatör Moderatör Dün 14:15 da #21 Metrocu Rüzgar' Alıntı: İkisinin de hat kodu küfür gibi zaten Genişletmek için tıkla ... 50AM de olsa? Alibeyköy-Mescidiselam Tepkiler: Beykozlu, İettci ve Yasin190754
Metrocu Rüzgar' Alıntı: İkisinin de hat kodu küfür gibi zaten Genişletmek için tıkla ... 50AM de olsa? Alibeyköy-Mescidiselam
Atabey Moderatör Moderatör Dün 14:19 da #22 Bucali' Alıntı: 50AM de olsa? Alibeyköy-Mescidiselam Genişletmek için tıkla ... https://media.tenor.com/f1hnA2uVIQkAAAAM/among-us.gif Tepkiler: Beykozlu ve Yasin190754
Bucali' Alıntı: 50AM de olsa? Alibeyköy-Mescidiselam Genişletmek için tıkla ... https://media.tenor.com/f1hnA2uVIQkAAAAM/among-us.gif
emreunel159 Paylaşımcı Paylaşımcı Dün 14:20 da #23 301 - Silivri - Tuzla Tepkiler: Beykozlu ve Yasin190754
Atabey Moderatör Moderatör Dün 14:25 da #24 Birkaç hat önerisi komik buldum izleyin. dQw4w9WgXcQ[/MEDIA]" Tepkiler: Beykozlu ve Yasin190754
Atabey Moderatör Moderatör Dün 14:26 da #25 http s://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ Tepkiler: Beykozlu ve Yasin190754
M Metrocu Rüzgar Paylaşımcı Üye Dün 14:31 da #27 Bucali' Alıntı: 50AM de olsa? Alibeyköy-Mescidiselam Genişletmek için tıkla ... 50AM Alibeyköy - Tuzla Mimar Sinan Konutları daha güzel olur bu konsepte Tepkiler: Beykozlu, emreunel159 ve Yasin190754
Bucali' Alıntı: 50AM de olsa? Alibeyköy-Mescidiselam Genişletmek için tıkla ... 50AM Alibeyköy - Tuzla Mimar Sinan Konutları daha güzel olur bu konsepte
Yasin190754 Tecrübeli Tecrübeli Dün 14:34 da #28 50TAM yapalım kodunu ve 50 tam biletle çalışsın Tepkiler: Beykozlu, İettci ve emreunel159
M marmaray bağımlısı Paylaşımcı Üye Dün 14:36 da #29 Metrocu Rüzgar' Alıntı: İkisinin de hat kodu küfür gibi zaten Genişletmek için tıkla ... Benim zaten bir teorim var transfer hatları normalde AM olacaktı fakat İETT’den biri bunun sonuçlarını düşünmüş olacak ki TM yapmışlar AK hat zaten var İETT bünyesinde 133AK Tepkiler: Beykozlu, İettci, emreunel159 ve 2 diğerleri
Metrocu Rüzgar' Alıntı: İkisinin de hat kodu küfür gibi zaten Genişletmek için tıkla ... Benim zaten bir teorim var transfer hatları normalde AM olacaktı fakat İETT’den biri bunun sonuçlarını düşünmüş olacak ki TM yapmışlar AK hat zaten var İETT bünyesinde 133AK
M marmaray bağımlısı Paylaşımcı Üye Dün 14:36 da #30 Bucali' Alıntı: 50AM de olsa? Alibeyköy-Mescidiselam Genişletmek için tıkla ... O TM hat olarak var Tepkiler: Beykozlu, emreunel159 ve Bucali
M marmaray bağımlısı Paylaşımcı Üye Dün 14:39 da #31 Metrocu Rüzgar' Alıntı: 50AM Alibeyköy - Tuzla Mimar Sinan Konutları daha güzel olur bu konsepte Genişletmek için tıkla ... 133AK miz var Tepkiler: Beykozlu
Metrocu Rüzgar' Alıntı: 50AM Alibeyköy - Tuzla Mimar Sinan Konutları daha güzel olur bu konsepte Genişletmek için tıkla ... 133AK miz var
Bucali Moderatör Moderatör Dün 14:40 da #32 47AK? Nereden nereye gideceğini bilmiyorum önerirsiniz bir şeyler Tepkiler: Beykozlu
Yasin190754 Tecrübeli Tecrübeli Dün 14:41 da #33 Ben uzaydan örnek vermiştim şehir içine döndü mesele Tepkiler: Scream Of Silence ve Beykozlu
Bucali Moderatör Moderatör Dün 14:43 da #34 hocam beylikdüzü uzayda değil mi? Tepkiler: Scream Of Silence, Beykozlu ve Yasin190754
Yasin190754 Tecrübeli Tecrübeli Dün 14:44 da #35 Mantık olarak öyle aslında, hepimiz uzayın bir noktasındayız Tepkiler: Scream Of Silence ve Beykozlu
M Metrocu Rüzgar Paylaşımcı Üye Dün 14:47 da #37 Bucali' Alıntı: 47AK? Nereden nereye gideceğini bilmiyorum önerirsiniz bir şeyler Genişletmek için tıkla ... 47AK Yenikapı/Aksaray - Kağıthane Aslında masum ve yapılması gereken bir hat gibi durdu… Tepkiler: Beykozlu
Bucali' Alıntı: 47AK? Nereden nereye gideceğini bilmiyorum önerirsiniz bir şeyler Genişletmek için tıkla ... 47AK Yenikapı/Aksaray - Kağıthane Aslında masum ve yapılması gereken bir hat gibi durdu…
Bucali Moderatör Moderatör Dün 14:54 da #38 Metrocu Rüzgar' Alıntı: 47AK Yenikapı/Aksaray - Kağıthane Aslında masum ve yapılması gereken bir hat gibi durdu… Genişletmek için tıkla ... Ben bunu istemiyordum, Tepkiler: Beykozlu
Metrocu Rüzgar' Alıntı: 47AK Yenikapı/Aksaray - Kağıthane Aslında masum ve yapılması gereken bir hat gibi durdu… Genişletmek için tıkla ... Ben bunu istemiyordum,
M marmaray bağımlısı Paylaşımcı Üye Dün 15:01 da #40 Metrocu Rüzgar' Alıntı: 47AK Yenikapı/Aksaray - Kağıthane Aslında masum ve yapılması gereken bir hat gibi durdu… Genişletmek için tıkla ... 47 binevlerin 5.leventin kodu 46 olur Bu hat 47a gibi imrahor caddesinden devam ederse 50Y ile büyük oranda çakışmaz dolayısıyla İETT’nin bahanesi kalmaz. Belki 41ST’nin yükünü azaltır Tepkiler: Beykozlu
Metrocu Rüzgar' Alıntı: 47AK Yenikapı/Aksaray - Kağıthane Aslında masum ve yapılması gereken bir hat gibi durdu… Genişletmek için tıkla ... 47 binevlerin 5.leventin kodu 46 olur Bu hat 47a gibi imrahor caddesinden devam ederse 50Y ile büyük oranda çakışmaz dolayısıyla İETT’nin bahanesi kalmaz. Belki 41ST’nin yükünü azaltır