Alibeyköyden sonra Veysel karamiyor olurArkadaşlar, arası çok boş kaldı,bir durak daha ekleyebilirsin dediğiniz yer var mı Wow Express'e
Alibeyköyden sonra Veysel karamiyor olurArkadaşlar, arası çok boş kaldı,bir durak daha ekleyebilirsin dediğiniz yer var mı Wow Express'e
Veysel Kara mı? TamamdırAlibeyköyden sonra Veysel karamiyor olur
Haliç Üni civarı değil mi bahsettiğin yer,Veysel Kara mı? Tamamdır
Veysel karanı hocam klavyenin azizliğine uğradık Eyüppaark avm nin önüHaliç Üni civarı değil mi bahsettiğin yer,
Eğer oraysa Çobançeşme Garajının arkasına dursğı koyacağım
Küçükköy?Veysel Kara mı? Tamamdır
Derken?Küçükköy?
Koyuyorum hemen hocamVeysel karanı hocam klavyenin azizliğine uğradık Eyüppaark avm nin önü
Listeyi full ss mi alayım tek tek buraya mı yazayım siz seçinWow experes tam duraklar ne oldu
Ss atın hocam daha kolay olsunListeyi full ss mi alayım tek tek buraya mı yazayım siz seçin
Arada Waypointler gözükür amaSs atın hocam daha kolay olsun
Eyüppark AVM ile Alibeyköy yakın biribirne, küçükköy’e gitse?Koyuyorum hemen hocam
O zaman başkandan durağı görmüştüm ondan önce Küçükköyü ekleyebilirizEyüppark AVM ile Alibeyköy yakın biribirne, küçükköy’e gitse?
Şu anda dışsrıdayım eve geçince (tahmini 75 dakika) hallederimEyüppark AVM ile Alibeyköy yakın biribirne, küçükköy’e gitse?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.