Olur hocam, sağ olun yeniden beni kırmadığınız içinHa tamam öyle desene
Sinanpaşa caminin yanına koyuyorum durağı
Bu arada hocam Wow-35 ile Wow-34 aynı haritada olabilirmiş
Olur hocam, sağ olun yeniden beni kırmadığınız içinHa tamam öyle desene
Sinanpaşa caminin yanına koyuyorum durağı
Çok absürt olurdu ya, böyle iyi şimdiOlur hocam, sağ olun yeniden beni kırmadığınız için
Bu arada hocam Wow-35 ile Wow-34 aynı haritada olabilirmiş
Çırağan'da oturan yoksa onun yerine Yıldız veya Gayrettepe daha mantıklı olur.Beşiktaş Çarşı ve Çırağan durakları eklenmiştir
Turistik güzel yerleri ekliyorum Çırağan da o yüzdenÇırağan'da oturan yoksa onun yerine Yıldız veya Gayrettepe daha mantıklı olur.
1dk bu M7 oldu![]()
Gayrettepeye inmişken azıcık daha inip üsküdar beşiktaş arasını aşabilir. M5 ile bağlantı kurulmuş olur. Hattı keko basarÇırağan'da oturan yoksa onun yerine Yıldız veya Gayrettepe daha mantıklı olur.
1dk bu M7 oldu![]()
Hocam,sizi almadık, en yakın durak neresi sizeGayrettepeye inmişken azıcık daha inip üsküdar beşiktaş arasını aşabilir. M5 ile bağlantı kurulmuş olur. Hattı keko basar
Şu an ki duraklar neler herhangi birine binebilirim gerçiHocam,sizi almadık, en yakın durak neresi size
Şu linkten duraklara bakabilirsinizŞu an ki duraklar neler herhangi birine binebilirim gerçi
![]()
MetroDreamin' | Wow Express (Ist Özel)
Wow Express (Ist Özel) | MetroDreamin' map by Bucalimetrodreamin.com
Oluşturulmuştur gidip bakınız ve yorumlayınız
Zannediyorum ki Adliye Sarayı ve Kağıthane yakin çünkü ben keşfettim siz Alibeyköy'de imişsinizŞu linkten duraklara bakabilirsiniz
İzmir'de de böyle hatlar Otobüsten inip 1 cadde alta iniyorsun, önceki araca yetişiyorsun142F’de çizili aralık yürüyerek yaklaşık 10 dk iken otobüsle 15 dakikadır.Konuyla tam alakalı değil ama komik.
Ekli dosyayı görüntüle 78561
Özellikle de 945 hattındaİzmir'de de böyle hatlar Otobüsten inip 1 cadde alta iniyorsun, önceki araca yetişiyorsun
Pekala,@Hermes Hocam, hat hazır Avcılardan giderken, İstanbul Üni Avcılar Kampüsü'nü de ekleyebilir miyiz
Bu olay 9K'da da var142F’de çizili aralık yürüyerek yaklaşık 10 dk iken otobüsle 15 dakikadır.Konuyla tam alakalı değil ama komik.
Ekli dosyayı görüntüle 78561
Veeeri nays, ee cekemekoy
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.