Plaka sorgulamada 2015 Isuzu çıkıyor.A-1516 yeni aracı 2018 model Isuzu Citiport olmalı, uzun zaman sonra seferlere geri döndü![]()
Plaka sorgulamada 2015 Isuzu çıkıyor.A-1516 yeni aracı 2018 model Isuzu Citiport olmalı, uzun zaman sonra seferlere geri döndü![]()
Bende ilk başta 2015 yazdım ama eski aracı 2014 olduğu için 2018 dir diye düşündüm 2015 doğruymuşPlaka sorgulamada 2015 Isuzu çıkıyor.
Eski aracı cng den dizele çevirmeydi sıfırdan Euro 6 cummins motor taktılar galiba o motor düzen tutmadı.Bende ilk başta 2015 yazdım ama eski aracı 2014 olduğu için 2018 dir diye düşündüm 2015 doğruymuş
Evet A-1724 ye verildi o araç fakat araç çalışamadı ve satılığa koyulduEski aracı cng den dizele çevirmeydi sıfırdan Euro 6 cummins motor taktılar galiba o motor düzen tutmadı.
Hayır araç şu anlık çalışmıyor yatıyor2012 model Conecto'su yanarak hurdaya dönen B-1629'un yeni aracı belli oldu mu?
Büyük ihtimal yaş muhabbetine takılmıştır ikinci el aracın yaşı 10 yılı geçmeyecekti şuan en yüksek 2015 model araba alınabiliyor.Evet A-1724 ye verildi o araç fakat araç çalışamadı ve satılığa koyuldu
Henüz HO plakası tahsis edilmemiş biraz uzun sürebilir bu arada 2012 temsalar arasında kaportası en düzgün araç diyebilirim ufak tefek siyah detaylar var.C-1642 ne zaman değiştirecek acaba?
Bu konuyu hatlar kısmında ilk paylaştımBu arada H-6 da öho ya geçmiştir iett sadece gece seferleri yapacak gerisi öho
Temsa muhtemelen 2023'ten sonra Avenue üretimini durdurdu. 2018'den sonra sadece 2020'de İzmir'e, 2023'te Adana ve Mardin'e az sayıda satış yaptılar.2025 model Temsa alan oldu mu hiç? Alındıysa tahmini bir adet bilgisi var mı? Hiç duymuyorum sanırım.
2025 Model Temsa Avenue LF yok çünkü2025 model Temsa alan oldu mu hiç? Alındıysa tahmini bir adet bilgisi var mı? Hiç duymuyorum sanırım.
Adamlar Mitsubishi yi yedikleri gibi Temsa yı da yediler. Avenue LF uygun fiyatla üretilseydi halen satmaya devam ederdi , alıcısı illaki çıkardı2025 Model Temsa Avenue LF yok çünkü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.