Şu aralar iş yoğunluğu ve bazı özel telaşlarımdan dolayı çok ilgilenemedim ama araçlar gelince biraz görüşmeler yaptım 

2012'ler 2013'ler sırayla gidecek öncelik yıl olarak değişecek ve araçların durumuna göre hepsi hurda benim gözümde 

D045 değişti 2017 cobra aldı D-007 D-050 D-057 kaldı eski araç olarakD-045, D-050, D-057, A-892 bunlar değişmedi kaldı. Araçlar 2008-2009 model.
D-050 de 0 km Çift Katlı Cobra aldı ama aracı henüz teslim edilmedi.D045 değişti 2017 cobra aldı D-007 D-050 D-057 kaldı eski araç olarak
C-170 yeni servis dışı oldu C-043 1 seneden fazla C-286 da 3 4 aydır çalışmıyorAyriyetten Anadolu Yakasındaki bütün BMC Belde-CB'ler servis dışı.
C-043, C-170 ve C-286.
C-161'in eski aracına imrenerek bakıyordum, şehirden ayrılmaması çok iyi olduİstanbul ÖHO'de A-160, 2011 model Otokar Kent 290 H olan aracını İstanbul ÖHO C-161'den çıkma olan ikinci el 2016 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Böylelikle İstanbul ÖHO'de Otokar Kent 290 H dönemi sona ermiştir. Hayırlı olsun.
A-160'ın yeni aracının hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor.
Kaynak: @sariozelhalkotobusleri İnstagram sayfası.
Öyle olmasına öylede geldiği bölge gereği eski görüntüsünü yakalayamacak burada bulunan çoğu süslü aracın aksesuarları sökülüyor maalesefC-161 de şahane bir araç, şehirden ayrılmaması çok iyi oldu
Duyduğuma göre C-043, kasa yenilemek için ikinci el alçak tabanlı otobüs kasalarını araştırıyormuş.Ayriyetten Anadolu Yakasındaki bütün BMC Belde-CB'ler servis dışı.
C-043, C-170 ve C-286.
Aklıma A-413 geldi. Hem süslü hem bakımlı bir araç. Çok yakışıklı bir araç. İstanbuldaki en iyi Otokarlardan biridir.C-032'nin YRM 61'i de aynı akıbeti yaşadı muhtemelen.
Buradaki Otokarlardan A-320'nin aksesuarı yok ama çok temiz. Araç bakımlı olduktan sonra aksesuarları görmemek benim için büyük bir eksiklik değil. Yine de görüntü olarak hoş duruyorlar tabi.
Aklıma A-413 geldi. Hem süslü hem bakımlı bir araç. Çok yakışıklı bir araç. İstanbuldaki en iyi Otokarlardan biridir.
O araçtaki inceyi görmediniz sanırımaraçta yeni travego direksiyonu var
sahibini tanırım her servis sonu arabayı temizliyor
Resmi varsa paylaşma imkanınız varmı acabaO araçtaki inceyi görmediniz sanırımaraçta yeni travego direksiyonu var
sahibini tanırım her servis sonu arabayı temizliyor
![]()
C-032'nin mevcut kasası bir ara hatsız olarak satılıktı. Heralde sahipleri bu sene de kasa değişikliğine gidecek ve makyajlı kasa BMC Procity TR alacak.C-032'nin YRM 61'i de aynı akıbeti yaşadı muhtemelen.
Buradaki Otokarlardan A-320'nin aksesuarı yok ama çok temiz. Araç bakımlı olduktan sonra aksesuarları görmemek benim için büyük bir eksiklik değil. Yine de görüntü olarak hoş duruyorlar tabi.
O araçtaki inceyi görmediniz sanırımaraçta yeni travego direksiyonu var
sahibini tanırım her servis sonu arabayı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.