Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni kasa 2018'de piyasaya çıkmamış mıydı? Sanırım ben yanlış hatırlıyorum. 🤔

Bu arada aracın modelini şu yüzden sordum; aracın motoru bağırıyor resmen. 🤦🏻‍♂️
O Güleryüz'ün yeni kasasının çıkış yılı.
Mercedes'in 2016.
Akia, Temsa ve BMC'nin 2017.
Güleryüz'ün 2018.

Isuzu ve Otokar hiç kasa değiştirmedi.
Ancak Isuzu değiştirecek gibi.

Otokar hiç kasa değiştirmedi.
Sosyal medyada cnglisinin yeni kasa görüntüsünü gördüm, Sırbistan'da çalışan mavi renkli bir araç. Ben hiç beğenmedim, burada da böyle yapılacaksa mevcut tasarıma dokunulmamalı.

Screenshot_20250324_123019_Instagram.jpg

Fotoğraf: busspotting_serbia (Instagram)

O Güleryüz'ün yeni kasasının çıkış yılı.
Mercedes'in 2016.
Akia, Temsa ve BMC'nin 2017.
Güleryüz'ün 2018.

Isuzu ve Otokar hiç kasa değiştirmedi.
Ancak Isuzu değiştirecek gibi.
Uzay kasa Cobra'lar 2017 yılının son yarısında çıktı. Temsa Avenue Plus 2016'da. Akia'nın yeni kasaları da 2016'da çıktı.

Sosyal medyada cnglisinin yeni kasa görüntüsünü gördüm, Sırbistan'da çalışan mavi renkli bir araç. Ben hiç beğenmedim, burada da böyle yapılacaksa mevcut tasarıma dokunulmamalı.

Ekli dosyayı görüntüle 67197
Fotoğraf: busspotting_serbia (Instagram)
Türkiye'de bence böyle üretilmez.

Çünkü Türkiye'ye üretilen 12 metrelik 3 kapılı araçların kapıları arasında 2 tane cam varken bunlarda ön ve orta kapı arasında 3, arka ve orta arasında 1 cam var.

Başka bir şey dikkatimi çekti, aracın kapılarında 3 tane tutma direği var ve bu BMC Belde-CB ve Procity'i andırıyor.

B-1857 Savaş petrolun Yeni aracı PROCİTY TR PLUS sefere başlamıştır bugün Alibeyköy peronda dinlenirken gördüm tabela yoktu
Dediğin doğru olabilir abi araç daha sistemde KP plakalı gözüküyor ama araçlar bir bir değişmeye başlıyor artık hayırlı olsun bir Temsa daha gitti acaba ne zaman başlayacak ya da yeni araç başlayana kadar o Temsa çalışacak mı?

Dediğin doğru olabilir abi araç daha sistemde KP plakalı gözüküyor ama araçlar bir bir değişmeye başlıyor artık hayırlı olsun bir Temsa daha gitti acaba ne zaman başlayacak ya da yeni araç başlayana kadar o Temsa çalışacak mı?
50B Çalışmış bugün kaynak sağlam daha tam sisteme işlenmedi galiba yeni Procity sefere başladı yavaştan seferler başlıyor 1883de yakında sefere başlayacak bu kaynak sağlam şuan Ümraniye'de eski aracı sistem işlemleri yapılıyormuş bilginize

Plakalar bu ara geç düşüyor

50B Çalışmış bugün kaynak sağlam daha tam sisteme işlenmedi galiba yeni Procity sefere başladı yavaştan seferler başlıyor 1883de yakında sefere başlayacak bu kaynak sağlam şuan Ümraniye'de eski aracı sistem işlemleri yapılıyormuş bilginize
2012-2013 model sırasına göre araçlar seferlere verilecek yani temsalar modellerine göre değişecek bu kesin kaynak

Geri
Üst Alt