Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunda zevk meselesi olabilir ama sadece 2 yaşında olan aracını neredeyse 10 yaşına gelmiş bir araçla değiştirmesi hiç ama hiç mantıklı değil.

Henüz 5 yaşına gelmemiş araçlarını sıfır araçlarla değiştirenlere de aynı tepkiyi gösteriyorum.
Arkadaşlar bu durumu şöyle özetlemek daha doğru olacak sürekli sorulan bir soru çünkü, birinci olasılık muhtemelen araçların sahipleri aynı ikinci seçenek ise mal sahipleri hisselerini takas etmiş olabilir. Araçların yer değiştirme konusu ilk pandemi zamanında mal sahiplerinin evlerine araçları yakın olsun diye yapılmıştı.

Akabinde bu süreç günümüzde halen böyle devam ediyor. Lütfen başka uç noktaları düşünmeyin.

Bir bölge güzel aracı elde ederken diğerinin daha bakımsız olanına kalması (A-217 gibi) benim açımdan hoş durum değil. Yanlış bir şey söylediğimi asla düşünmüyorum.

ÖHO'lara binmeme sebebim bakımsız ve konforsuz olan bu araçlardır.

Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq mu
Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.

Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq mu
Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.
Konumuzla ne alâkası var ?😬😬😬😡😡😡

Keşke olsa, hem güçlü hem de yerli motor.

Son düzenleme:
O Güleryüz'ün 12 yaşında olması bir sıkıntı ama Akia bunun bile sadece 1-2 tık üstüdür. Araç değişimi olumlu ama alınan model yanlış.

Eski Cobraları şahsen seviyorum, koltukları çok rahattı.
2020 modelleri baya iyi Güleryüz'ün.Akia'larda genellikle Mercedes motorlu zaten conectolarda olan.

Geri
Üst Alt