Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çorum çıkması nasıl olsun ya çorumdaki akialar özel halk otobüsündeydi ama hepsi belediyeye geçti ve belediye otobüsü oldu dolayısıyla belediye satmadan çorumdan akia çıkmaz
Bazılarını aldı sadece belediye. Kalan fazlaları ise sahipleri ilana verdi. Daha önce Çorumlular 2 tane Akia'yı Bursa sözleşmeli ÖHO'ye satmışlardı.

Çorum da öho kalmadı hepsi belediye oldu. Belki de ben yanılıyordumdur.
Eskiden Çorum'da öho vardı ve 65 adet Akia Ultra LF12 marka otobüsten oluşuyordu. Ancak sonra Çorum Belediyesi halk otobüsünü kaldırarak ÖHO'deki Akia'ların 34'ünü satın aldı ve filosuna kattı. Kalan otobüslerin çoğu İstanbul, Bursa, İzmir gibi illere satıldı ve halen satılık olan araçlar da var.

Eskiden Çorum'da öho vardı ve 65 adet Akia Ultra LF12 marka otobüsten oluşuyordu. Ancak sonra Çorum Belediyesi halk otobüsünü kaldırarak ÖHO'deki Akia'ların 34'ünü satın aldı ve filosuna kattı. Kalan otobüslerin çoğu İstanbul, Bursa, İzmir gibi illere satıldı ve halen satılık olan araçlar da var.
Tamam işte sonuç olarak çorumdan kimse akia alamaz artık.

Akıllı bir tercih olmamış. Üst kasa Bmc olsa biraz kabul edilebilir durum ama mis gibi Otokar'ı bırakıp eski Procity'i almak nedir? Üstelik 7 yaş daha eski.

Bunda zevk meselesi olabilir ama sadece 2 yaşında olan aracını neredeyse 10 yaşına gelmiş bir araçla değiştirmesi hiç ama hiç mantıklı değil.

Henüz 5 yaşına gelmemiş araçlarını sıfır araçlarla değiştirenlere de aynı tepkiyi gösteriyorum.

Son düzenleme:
Ben onu da saçma buluyorum. Kapı numarası A-200'lerde olan (A-217 diye hatırlıyorum) bir ÖHO'da, Avenue Plus - Procity değiş tokuşu yapılmıştı. Oysa Temsa aracı daha güzeldi.

Burada aracı Avenue Plus olan B-1799 ve A-1840 var. Beğendiğim bir modeldir. Eski Procity görmektense bunları tercih ederim.

Euro 5 BMC ler bence güzel araçlar. Euro 6 olanlarla aralarında aşırı fazla fark da yok.

Son düzenleme:
Ben onu da saçma buluyorum. Kapı numarası A-200'lerde olan (A-217 diye hatırlıyorum) bir ÖHO'da, Avenue Plus - Procity değiş tokuşu yapılmıştı. Oysa Temsa aracı daha güzeldi.
A-217 ile A-042 ile yer değiştirmişti. O Procity 2012 ya da 13 modeldi. Tam bir haşattı. Sahil hatlarına (İstinye/Bahçeköy/Beşiktaş/Kabataş vb.) hiç yakışmayan bir araçtı.

Son düzenleme:
Buradan kalkıp Ankara MAN fabrikasına gidip bireysele satılmamasına rağmen dil dökerek yeni kasa MAN alacak babayiğit ÖHO arıyorum. Şimdi söyleyin bana bu kişi A-101 mi olacak B-201 mi olacak yoksa C-301 mi?:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Son düzenleme:
Buradan kalkıp Ankara MAN fabrikasına gidip bireysele satılmamasına rağmen dil dökerek yeni kasa MAN alacak babayiğit ÖHO arıyorum. Şimdi söyleyin bana bu kişi A-101 mi olacak B-201 mi olacak yoksa C-301 mi?
Çok doğru söylüyorsun kardeşim benim nerede o eski ve o güzel günler ? Özelliklede ben C.041 'in bu araçtan 1 tane almasını isterdim.🤝🤝🤝🦁🦁🦁🔥🔥🔥❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt