Çorum çıkması nasıl olsun ya çorumdaki akialar özel halk otobüsündeydi ama hepsi belediyeye geçti ve belediye otobüsü oldu dolayısıyla belediye satmadan çorumdan akia çıkmazÇorum çıkması ise 2022 model.
Az önce araştırdım,öyleymiş gerçekten.Çorum çıkması nasıl olsun ya çorumdaki akialar özel halk otobüsündeydi ama hepsi belediyeye geçti ve belediye otobüsü oldu dolayısıyla belediye satmadan çorumdan akia çıkmaz
Bazılarını aldı sadece belediye. Kalan fazlaları ise sahipleri ilana verdi. Daha önce Çorumlular 2 tane Akia'yı Bursa sözleşmeli ÖHO'ye satmışlardı.Çorum çıkması nasıl olsun ya çorumdaki akialar özel halk otobüsündeydi ama hepsi belediyeye geçti ve belediye otobüsü oldu dolayısıyla belediye satmadan çorumdan akia çıkmaz
Çorum da öho kalmadı hepsi belediye oldu. Belki de ben yanılıyordumdur.Bazılarını aldı sadece belediye. Kalan fazlaları ise sahipleri ilana verdi. Daha önce Çorumlular 2 tane Akia'yı Bursa sözleşmeli ÖHO'ye satmışlardı.
Eskiden Çorum'da öho vardı ve 65 adet Akia Ultra LF12 marka otobüsten oluşuyordu. Ancak sonra Çorum Belediyesi halk otobüsünü kaldırarak ÖHO'deki Akia'ların 34'ünü satın aldı ve filosuna kattı. Kalan otobüslerin çoğu İstanbul, Bursa, İzmir gibi illere satıldı ve halen satılık olan araçlar da var.Çorum da öho kalmadı hepsi belediye oldu. Belki de ben yanılıyordumdur.
Tamam işte sonuç olarak çorumdan kimse akia alamaz artık.Eskiden Çorum'da öho vardı ve 65 adet Akia Ultra LF12 marka otobüsten oluşuyordu. Ancak sonra Çorum Belediyesi halk otobüsünü kaldırarak ÖHO'deki Akia'ların 34'ünü satın aldı ve filosuna kattı. Kalan otobüslerin çoğu İstanbul, Bursa, İzmir gibi illere satıldı ve halen satılık olan araçlar da var.
Yedek parçası belki daha uygundur.Akıllı bir tercih olmamış. Üst kasa Bmc olsa biraz kabul edilebilir durum ama mis gibi Otokar'ı bırakıp eski Procity'i almak nedir? Üstelik 7 yaş daha eski.
Ama araçların sahipleri değişmedi ki sadece aracın kodları ve bölgeleri yer değiştirdi.Bunda zevk meselesi olabilir ama sadece 2 yaşında olan aracını neredeyse 10 yaşına gelmiş bir araçla değiştirmesi hiç ama hiç mantıklı değil.
Euro 6 procity zaten az vardır diye düşünüyorumEuro 5 BMC ler bence güzel araçlar. Euro 6 olanlarla aralarında aşırı fazla fark da yok.
A-217 ile A-042 ile yer değiştirmişti. O Procity 2012 ya da 13 modeldi. Tam bir haşattı. Sahil hatlarına (İstinye/Bahçeköy/Beşiktaş/Kabataş vb.) hiç yakışmayan bir araçtı.Ben onu da saçma buluyorum. Kapı numarası A-200'lerde olan (A-217 diye hatırlıyorum) bir ÖHO'da, Avenue Plus - Procity değiş tokuşu yapılmıştı. Oysa Temsa aracı daha güzeldi.
Hiçbir yere yakışmıyorlar. Ancak ufak tefek aksesuarlı ve bakımlı olurlarsa görüntü bakımından biraz hoş gelebilirler, burası ayrı.(İstinye/Bahçeköy/Beşiktaş/Kabataş vb.) hiç yakışmayan bir araçtı.
Çok doğru söylüyorsun kardeşim benim nerede o eski ve o güzel günler ? Özelliklede ben C.041 'in bu araçtan 1 tane almasını isterdim.Buradan kalkıp Ankara MAN fabrikasına gidip bireysele satılmamasına rağmen dil dökerek yeni kasa MAN alacak babayiğit ÖHO arıyorum. Şimdi söyleyin bana bu kişi A-101 mi olacak B-201 mi olacak yoksa C-301 mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.