Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gece unutmazsam araçların park edecekleri yere bakacağım. Acaba yine Savaş Petrol garajına (sanırım incirli/bakırköy tarafındaydı) mı park edecekler yoksa şirketten ayrılma falan mı oldu
Savaş Petrol A bölgesi garajı:
1768913818660.png

B Bölgesi garajını tam bilmiyorum.
1768913878505.png

C bölgesi garajı yani ana garajı.
1768913927211.png

Mercedes nerdeyse kasa değiştirecek ama A-4 grubunda, hala kaç sene oldu bi tane yeni kasasından alan olmadı.

C-8 de şu zamana kadar hiç almadı
Bu 2 bölgede 2.nesil Conecto bile çok az sadece 2 adet var her iki bölgede de. C-8 Bölgesindeki 2.nesil Conecto'lardan birisi C-8 Bölgesinin ilk alçak tabanlı aracıydı ama kodunu unuttum. Ayrıca bölgelerdeki ilk alçak tabanlı araçların hepsi sonradan başka araçla değişmişken sadece C-8 Bölgesindeki ilk alçak tabanlı araç hâlâ daha çalışıyor. Birde C-8 Bölgesi ilk alçak tabanlı aracı alan en son bölge olmuştu diğer bölgeler 2010'un son çeyreği, 2011 ve 2012'in başı ve ortasında ilk alçak tabanlarını almışken C-8 Bölgesi ilk alçak tabanlı aracını 2012'nin sonunda almıştı.

Bu 2 bölgede 2.nesil Conecto bile çok az sadece 2 adet var her iki bölgede de. C-8 Bölgesindeki 2.nesil Conecto'lardan birisi C-8 Bölgesinin ilk alçak tabanlı aracıydı ama kodunu unuttum. Ayrıca bölgelerdeki ilk alçak tabanlı araçların hepsi sonradan başka araçla değişmişken sadece C-8 Bölgesindeki ilk alçak tabanlı araç hâlâ daha çalışıyor. Birde C-8 Bölgesi ilk alçak tabanlı aracı alan en son bölge olmuştu diğer bölgeler 2010'un son çeyreği, 2011 ve 2012'in başı ve ortasında ilk alçak tabanlarını almışken C-8 Bölgesi ilk alçak tabanlı aracını 2012'nin sonunda almıştı.

Bu C-8 bölgesi Sultanbeyli bölgesi mi ?

A-5'te aynı b*k. Grubun tek yeni mercedes kasası A-270 o da 2017 model.
A-5 değil de A-6 desen altına imzamı atarım.Yıllardır sadece A-300 var.Eski kasasından da yok galiba.Varsa biri yazabilir.Ben hatırlayamadım.
ÖHO A Bölgelerinde zaten A-1 ve A-2 hariç yeni kasa Conecto zaten çok aşırı az. A-3'te 2 adet var, A-5'te 1 adet, A-6'ta 1 adet, A-8'de 1 adet, A-9'da 1 adet, A-14'te 2 adet, A-15(Silivri)'de 3 adet ve A-42 Bölgesinde ise 1 adet var. Sadece A-1 ve A-2 Bölgelerinde sayısı çok A-1'de 6 adet, A-2'de ise 8 adet var.
Vay be, kimse A-7 bölgesinden bahsetmedi. 142 bölgesi, TM17 sabit, C-14 bölgesi ve A-7 bölgesinde hiç Conecto yok.

Aslında varya geçmişte yurtdışından "HYUNDAI AERO CITY 540 SÜPER POWER." marka model otobüsler "İBB ÖHO." 'ye gelmişti şimdi yine yurtdışından 2026 model "MAN lion's city." marka model otobüsler hem "İBB ÖHO." hemde "OTOBÜS AŞ." 'ye gelse gerçek anlamda ve sonsuza kadarda süper olurdu.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
Geri