Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C-1504 hangi hatlarda çalışıyor? Bilgisi olan var mıdır?
C-1504 ve C-1506 sabit 15BK

Ekran görüntüsü 2025-12-05 185655.png

Isuzu bu istanbula göre fazla narin kalıyor malum şehrin her yeri çukurlarla dolu daha ilk aydan arabadan ses geliyor bunun için mal sahipleri sağlam araba alıyorlar
Katılıyorum. Isuzu'yu ben görsel olarak seviyorum. Doğruyu konuşmak gerekirse her aracı performansından ziyade önceliğim görsel olarak hitap etmesi.

Şuan tüm modeller arasında bana en çok görsel hitap olarak Isuzu Citiport modeli geliyor fakat ses gelme sorununda %100 haklısın. Seviyorum diye holiganlık yapmama gerek yok. Özellikle 2015 model olan C kodu çıkması A-1517'ye ilk bindiğimde sesten araçta duramıyordum

Son düzenleme:
Katılıyorum. Isuzu'yu ben görsel olarak seviyorum. Doğruyu konuşmak gerekirse her aracı performansından ziyade önceliğim görsel olarak hitap etmesi.

Şuan tüm modeller arasında görsel bana en çok görsel hitap olarak Isuzu Citiport modeli geliyor fakat ses gelme sorununda %100 haklısın. Seviyorum diye holiganlık yapmama gerek yok. Özellikle 2015 model olan C kodu çıkması A-1517'ye ilk bindiğimde sesten araçta duramıyordum
O daha önce C1929 ondan önce de C867 de çalışmıştı her iki kod da Sultanbeyli arabası araba resmen feleğin çemberinden geçmiş bir ısuzu bende C1929 un eski aracından nefret ediyordum allahtan 2025 otokar aldı ama onunda önünü full sarı yaptılar 2015 otokarla karıştırıyorum bazen

2015-2020 arası cobralar bence çok iyi hem seri hemde sağlam arabalar

Bide 2015 Temsa bakıldığında çok sağlam bir araç oluyorlar ve çok nadir arızasına denk geliyorum
Katılıyorum. 2. Nesil Cobraları bu aralar çok sevmeye başladım. Isuzu'dan sonra listeme 2. Nesil Cobralar geliyor.

2015 Temsa'ya bende katılıyorum. Avenue LF modelini kurtarmaya çalışan bir model.

Ekstra Cobra demişken A-1805'in 2025 Model Cobrasına geçen gün doya doya bindim. En arka koltuğu 1. Nesilden daha dar yapmayı nasıl başarmışlar anlamadım. Validatör sesi değişik geliyordu. Led Duracak yazısı falan olmaması 2025 model bir araç için büyük negatif. Sadece dıştan gerçekten yakışıklı, kaslı duruyor

Geri