B1603ün koltukları çok dar
2020 yazında binmiştim MR11 hattında. Binmiş olduğum 1.nesil Cobra'ların en iyilerinden biriydi.Son fotoğrafını attım. Cobra başlığında.
Buraya da arka tarafını atayım.
Ekli dosyayı görüntüle 92050
hafızanız çok iyi2020 yazında binmiştim MR11 hattında. Binmiş olduğum 1.nesil Cobra'ların en iyilerinden biriydi.
Bindiğim şeylerden şehiriçi otobüslerin kapı numaraları, bindiğim şehirlerarası otobüslerin plakası, bindiğim YHT setlerinin seri numarası ve bindiğim uçakların tescili konusunda unutmuyorum aradan uzun zaman geçse bile Marmaray, metro ve tramvaya bindiğimdekileri hiç hatırlamıyorum çünkü bakmıyorum bile.hafızanız çok iyi
@59Yunus34 dün cektim daha Kuyumcukent'te
Evet Capa'da kaza yaptı ya 10-15 gün önce ondan dolayıTamponu yenilenmiş olabilir mi? Ya da kodu silindiği için çıkarılıp yeni kod yapıştırmış olabilirler.
Aynen öyle baya güzel olmuştu ya.Anladım. Belli oluyor yenilendiği. Parlıyor.
Buda Kaza Yaptı Opetin orada cobanceşme'de
Aynı bölgeden B-1512 de böyle.34 HO 2099 plakalı A-1863 kapı kodlu hattımız aracsız satılıktır.
FİYAT SONDUR...
Çalışılan Hatlar: BN1 HALKALI-EMİNÖNÜ... 98D YENİ MAHALLE METRO-BAKIRKÖY... 98S K.S.S.HASTANESİ-BAKIRKÖY
B-147'mi? vitesi boşa alan32T -> A3034
Park Ada -> Harbiye Askeri Müze
35C -> B-147 2014 Temsa Avenue LF
Harbiye Askeri Müze -> Ömer Hayyam
Şoför gaza bastıktan sonra vitesi boşa alıyordu
72T -> A-1508 2024 Otokar Kent LF
Ömer Hayyam -> Topkapı Panorama 1453
T4 -> 218 Vagon Nolu Düwag
Topkapı -> Ali Fuat Başgil
A-1638 arkadaşlar çiviyi cıkarsaydık yolda kalırdık
Dün ben de çektim onu. Conecto başlığında paylaştım.
İyii ama buna binmedim ben B-1516'ya bindimDün ben de çektim onu. Conecto başlığında paylaştım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.