89K ya bu aralar güzel düzenlemeler yapıldı bende şaşırdım ioaş araç sayısı arttı Aksaray kalkış seferleri arttı güzel olduSanki 89K'daki İOAŞ sayısı yeniden artmış. Bir ara yok denilecek kadar azdı
Şuan 5 tane araç var. Araçların büyük çoğunluğu 141M çalışıyor
A-1505
A-1706
A-1711
A-1712
A-1826
Evet niyeAh be, 98B'de çalışıyor bugün.
Hee Biz şimdi kulelideyizEsenyurt'taydım. Ama şimdi Yenibosna'ya gideceğim.
DönmüşB-1500 geri dönecek mi? Kendisi men listesinde gözüküyor
2012 Güleryüz Cobra, Temsanın üretmiş olduğu her araçtan daha iyidir (Avenue Plus LF hariç)
Öylede ama neden Temsa seviyor bizim bölge acaba2012 Güleryüz Cobra, Temsanın üretmiş olduğu her araçtan daha iyidir (Avenue Plus LF hariç)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.