C-1504'ü 2-3 hafta önce çekmiştim son konumunun olduğu yerdeC-1506 1-2 haftadır yattığı Bağcılar'an tekrardan sanayiye gitmiş. C-1504 ve C-1506 15BK'den gittikten sonra 15BK bölgesine A-1721 ve B-1918 geldi. C-1504 ve C-1506'nın A bölgesinde çalışacağını umuyorum.
Cuma trafiğinden dolayı olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 91766
3 saat 18 dk?
Sanırım burası Özel Halk Otobüsü Pazarı garajı gibi bir şeydi. Her aracın plakasında böyle yazıyordu
Hayırlı Olsun. Cüş artık diyorum bunadaCuma trafiğinden dolayı olabilir.
Bu arada bu sayfanın 200. Sayfası hayırlı olsun.
Kodunu net okuduğum A-1813 ve B-1853Bu arada FSM Demirbaş Çok sayıda BMC öncesi çıkma Temsalarını satışa koymuş. Toplu satılıklar
Sorun değil hocam. Silmek tek tuş zatenHayda bilmiyordum @Rick Grimes
Hocam doğru'da Bunun aracını kim alabilir sence B-233'ünSorun değil hocam. Silmek tek tuş zaten
Anladım. Bu A-1868'in hatlı satıldığını nereden duydu herkesAnadolu şehirlerine gidebilir. Ankara olabilir. İstanbul dışı her yer olabilir
İlanı mevcutAnladım. Bu A-1868'in hatlı satıldığını nereden duydu herkes
Göremedim sahibinden de yok baktımdaİlanı mevcut
Özelden atıyorumGöremedim sahibinden de yok baktımda
TamamÖzelden atıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.