Evet var.2025 Cobra'larda ön tabelanın üstünde kamera var mı aynı Kent'ler gibi ?
Evet var.2025 Cobra'larda ön tabelanın üstünde kamera var mı aynı Kent'ler gibi ?
Bence otokar alacak olsa çoktan 2025 modelle yenileyip 2026 model çıktığında da elindeki araçla takas + para şekilde alırlardı. Otokar dışı olacak gibiA-1751 2026 Makyajlı Otokar bekliyor olabilir mi?
Olmadığı için mi?144A -> A-1541
Sorum var. Bu araçların klimalarının üstü neden kapatılıyor?
Ekli dosyayı görüntüle 87709
24 Ekim 2025 - İncirtepe
Bunlar yenilense çok güzel olur.144A -> A-1541
Sorum var. Bu araçların klimalarının üstü neden kapatılıyor?
Ekli dosyayı görüntüle 87709
24 Ekim 2025 - İncirtepe
Aslında var. Bazı eski kasa BMC'lerde de üzerini kapıyorlar. Ama neden kapadıklarını bilmiyorum.Olmadığı için mi?
Kesinlikle yenilenmeli. En azından bölgeye 2027 Cobra ve Conecto alınmalı.Bunlar yenilense çok güzel olur.
Yeni kasa yavru Güleryüz de görmeliyiz diye düşünüyorum.Aslında var. Bazı eski kasa BMC'lerde de üzerini kapıyorlar. Ama neden kapadıklarını bilmiyorum.
Kesinlikle yenilenmeli. En azından bölgeye 2027 Cobra ve Conecto alınmalı.
A-1867 ile yavaş yavaş değişim başlıyor. Daha aracını hatta sokmadı.
Bu bölgeye olmaz. 12m araçlar bile yetmiyor pik saatlerde. Kaç kere 142'yi peronlarda daha kalkmadan bile kapıya kadar dolu olduğunu gördümYeni kasa yavru Güleryüz de görmeliyiz diye düşünüyorum.
GM-220 LE'lerden bahsediyorsunuz galiba. Onlar Hadımköy'e yakışıyor. Çatalca ve Gürpınar bölgesinin o tip araçlara ihtiyacı var.Yeni kasa yavru Güleryüz de görmeliyiz diye düşünüyorum.
A-1868'in yeni aracıda belli..Cidden kalan savaş petrol temsaları da gidince sadece A-1504 ve A-1751 kalacak. A-1504 zaten new conecto deniyor. Süpriz olarak A-1751 kalıyor
Conecto mu ?A-1868'in yeni aracıda belli..
Evet 2025 modelConecto mu ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.