Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neden tehlikeli bir yer mi yoksa gitmek çok ters mi
Hocam az çok olayları duymuşsunuzdur ama kısaca bahsetmek gerekirse uyuşturucunun kol gezdiği herkesin insanlara tip tıp baktığı ve adım başı her yerde trans bireylerin olduğu çok sıkıntılı ve iğrenç bir mahalle ayrıca akşam saatleri otobüs seferleri olmaması ve taksilerin girmemesi ne kadar kötü biryer olduğunu gösteriyor hatta polisler bile şikayetçi bu mahalleden

Hocam az çok olayları duymuşsunuzdur ama kısaca bahsetmek gerekirse uyuşturucunun kol gezdiği herkesin insanlara tip tıp baktığı ve adım başı her yerde trans bireylerin olduğu çok sıkıntılı ve iğrenç bir mahalle ayrıca akşam saatleri otobüs seferleri olmaması ve taksilerin girmemesi ne kadar kötü biryer olduğunu gösteriyor hatta polisler bile şikayetçi bu mahalleden
Hafta sonu otobüs seferleri yok sadece öhö girmiyor

A-1803 2013 model Cobra olarak görünüyor ama 1.nesil Cobra mı 2.nesil mi.
Diğer araçları bilmiyorum fakat bu araç 2013 kasa olup uzay kasa makyajlı @59Yunus34 daha iyi bilir kendisinin bölgesinde. Her nesilden makyajı vardı aracın sanırım
A-1803, en değişik Cobra. Dış kasası 3. Nesil Cobra, iç kasası 2. Nesil Cobra, motor, şanzıman, gibi parçaları da 1. Nesil Cobra. Bu kasa Cobra'lara 1.5 nesil Cobra deniyor. B-114, A-814 buna örnek verilebilir.

Kuştepe’de çok bulunmasam da bulunduğum vakitler hiç trans bireylere rastlamadım. Tarlabaşı ile karıştırıyor olabilirsiniz

trumptan kuştepeye 20’ye kadar bilgi shuttle’ı var.
Kuştepeden 22’ye kadar kalkıyor.

Hangi günler yazmıyor ama muhtemelen sadece hafta içi
1000114881.jpg

Geri
Üst Alt