Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sanırım sadece sanayi için gelmiş. Kuzey Marmara Otoyolu'ndan geri dönüyor. Arka arkaya 3 kod Cobra olmuş oldu. A-1803 A-1804 A-1805
Araç şuan İkitelli Garajına geldi

Ekran görüntüsü 2025-10-02 195459.png

Binemedigim için en çok üzüldüğüm 2 TCV den biriydi A-1721 ile A-1723 biri değişti biri hâlâ yatıyor
Tüm TCV'ler tek tek gidiyor. B-013'ün yaşı dolana kadar sadece o kalacak büyük ihtimalle. A-1721 hangi bölgede çalışıyordu 89K mıydı? Acaba çalışmaya başlayınca yine 89K mı başlar

Tüm TCV'ler tek tek gidiyor. B-013'ün yaşı dolana kadar sadece o kalacak büyük ihtimalle. A-1721 hangi bölgede çalışıyordu 89K mıydı? Acaba çalışmaya başlayınca yine 89K mı başlar
A-1719 A-1720 A-1721 A-1722 A-1723 A-1724 hepsi 89K da çalışıyordu

A-1805 Güleryüz Cobra GD-272 LF (İst Özel Taşımacılık)
Bu arada tekrar söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Garajdan çıkarken 98D tabelasını gördüğüm için belki bu bölgede çalışır dedim (hala tabelayı şoförün göstermelik açtığını düşünüyorum. Keşke fotoğraf çekseydim. Garajdan Yenibosnaya doğru döner diye o yönde bekliyordum fakat beni şaşırtıp başakşehir yönüne döndüğü için çekemedim.). Araç hatlarda çalışmaya dönene kadar kesin net bilgi kimsede yoktur diye düşünüyorum. İçimden geçeni soracak olursanız 41ST diyorum. Umarım bu sefer yanılırım

Bu arada tekrar söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Garajdan çıkarken 98D tabelasını gördüğüm için belki bu bölgede çalışır dedim (hala tabelayı şoförün göstermelik açtığını düşünüyorum. Keşke fotoğraf çekseydim. Garajdan Yenibosnaya doğru döner diye o yönde bekliyordum fakat beni şaşırtıp başakşehir yönüne döndüğü için çekemedim.). Araç hatlarda çalışmaya dönene kadar kesin net bilgi kimsede yoktur diye düşünüyorum. İçimden geçeni soracak olursanız 41ST diyorum. Umarım bu sefer yanılırım
Bence deneme amaçlı 98D tabelası açmazdı başka bir tabela açılırdı örneğin görevli ya da marka ismi

Geri
Üst Alt