Hiç sorma ya araç bitikDurumu iyi gibi durmuyor.
Kontak çevirince tepki yoksa aküyü kontrol edin@Rick Grimes A-1604 calışmıyor enjektör de birşey olabilir mi kontak çeviriyoruz tepki yok
İyiki İstanbulda değilim daha da çok delirirmişim heralde@Rick Grimes @Emirinho10 B-1915 A-1687 Otokar olacak büyük ihtimalle
İztanbul cennet 2013 otokarlarımız çok iyi keşke akia bmc de gelse garajlarımızaİyiki İstanbulda değilim daha da çok delirirmişim heralde
MAN motorlu Güleryüz Cobra, model yılı olarak 2011 - 2013 model arası.Ekli dosyayı görüntüle 84090
Hangi araç bu sizce model olarak
Kodu da A-1559 mu ?Ekli dosyayı görüntüle 84090
EvetKodu da A-1559 mu ?
DoğruMAN motorlu Güleryüz Cobra, model yılı olarak 2011 - 2013 model arası.
Keşke binme şansım olsa çok merak ediyorum cobralarıEkli dosyayı görüntüle 84090
MAN motorlu 2011-2013 kasayı merak etmesen de olur. Yazın hamamdan sıcak kışın doğal soba ateşi.Keşke binme şansım olsa çok merak ediyorum cobraları
Hiçbirisi o beldeden sıcak olamaz (isim vermiyim konu dışı yapar)MAN motorlu 2011-2013 kasayı merak etmesen de olur. Yazın hamamdan sıcak kışın doğal soba ateşi.
2017 ve üstü kasalar iyi. CNG'li olan GM-290 LF kasası da iyi bence. Ne motor kullanılıyor bilmiyorum onlarda. Zaten İstanbul'da sadece Fenertepe bölgesinde çalışıyor
300 hp Man cng motoruCNG'li olan GM-290 LF kasası da iyi bence. Ne motor kullanılıyor bilmiyorum onlarda.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.