Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A-1688 0 Procity TR Plus alırsa 98AB de çalışmaya devam eder mi acaba umarım devam eder 98AB de de bir ilk olur ayrıca BMC otokarın yeniden önüne geçer Otokar daha fazla alınmazsa(alınacak)
Alacak 1 sene içinde eder bence yada 31 bölgesine döner belli olmaz

Tabi bu dediğim alçak tabanlı araçlar için geçerli. Nostalji yapmaya gerek yok artık yüksek tabanlı araçlar çağ dışı kalıyor. Engelli vatandaşlarımız ve bebek arabalı yolcular için teknoloji dışı araçlar. Alçak tabanlı olduğu sürece benim için yaşın önemi yok. Bakımını yapsınlar yeter
Yüksek tabanlı araçlar ülkemizde alçak girişli yaygınlaşana kadar bir ikon olmaya devam edecek. son zamanlarda servis aracından bozma dolmuşlar da türedi onlar hepten düşman dezavantajlı kesime ama yine de intouro gibi alçak girişli modeller tercih edilmeye başlanmış gördüm internette

"TEMSA." yeni nesil "AVENUE NEO." 'yu 3 gün sonra fuarda tanıtacaktır inşallah dahada kaliteli ve konforlu olur ve motor titremeside yoktur inşallah klimasıda yazları en soğuk derecede çalışır.😮😮😮😀😀😀👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤❤❤🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
ÖZULAŞ FİLOSU YENİLENİYOR
33 Yıllık Güvenli Ulaşım Hizmeti İstanbul’da Devam Ediyor
İstanbul’un toplu ulaşımda öncü kuruluşlarından Özulaş Toplutaşım A.Ş., 2025 yılında filosunu güçlendirerek yolcularına daha modern ve güvenli bir hizmet sunuyor.
33 yıldır 453 otobüslük güçlü filosu ile İstanbullulara hizmet veren Özulaş, bu yıl 53 yeni ve sıfır kilometre konforlu otobüsü filoya dâhil etti.

YOLCU MEMNUNİYETİNDE KURUMSAL YAKLAŞIM
Özulaş, her zaman yolcu memnuniyetini ön planda tutarak “güvenli ve kaliteli taşımacılık” vizyonunu geliştiriyor. Ortakları ve deneyimli kaptan şoförleriyle toplu taşımacılığın standartlarını yükselten şirket, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki bölgesel hatlarında yolcularına konforlu seyahat imkânı sağlıyor

YÖNETİM KURULUNDAN KARARLI DESTEK
Özulaş A.Ş. Başkanı Sedat Şahin ve yönetim kurulu, bu hizmetin sürdürülebilirliği için büyük bir gayretle çalışıyor. Kurumsal yönetim anlayışıyla filonun modernizasyonundan personel eğitimine kadar her alanda kaliteyi artırmaya odaklanan yönetim, İstanbul halkına kesintisiz, güvenli ve konforlu ulaşım sağlama hedefiyle yatırımlarını sürdürüyor.
Ekonomik sıkıntılara rağmen modernizasyon yatırımlarına ara vermeyen Özulaş Toplutaşım A.Ş., İstanbul halkına daha çevreci ve verimli bir ulaşım ağı sunmayı hedefliyor. Şirket, her geçen gün teknolojik altyapısını güçlendirerek şehrin toplu ulaşım vizyonuna katkı sağlamaya devam ediyor.
Bu hamle ile Özulaş, “kaliteli ve güvenli taşımacılık” anlayışını bir adım öteye taşıyarak İstanbul’un toplu ulaşımında öncü rolünü pekiştiriyor.
Yav arkadaş İşleri güçleri ziya gibi sallamak zaten başka birşey yok o zaman neden C.041 0KM. "Mercedes-Benz CONECTO." almıyor peki?😬😬😬😡😡😡

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt