DoğruHer iki bölgede de çalışıyor diye biliyorum
Buna sevindim en çok aralarındaB-1744 kodu geri dönmüştür hayırlı olsun
B-1793 41ST başlamışVay be, ben yurt dışındayken ÖHO kodları geri dönüyor.
Kalan Kodlar: A-1719, A-1749, A-1828, A-1833, B-1819, B-1870, B-1871, B-1884, B-1885, B-1886, C-1888.
Daha da fazla olabilir.
En şaşırdığım gelişme B-1919'un Anadolu'ya geçmesi. Ben 41ST'de çalışmasını beklerdim.
İnşallah Avrupa'da çalışırB-1744, C-497'nin MAN LİON'S CİTY aracını almıştır
2017 olan eski kasa Procity lerin çoğunluğu Euro 6 motor ama Euro 5 te varBu arada A-1675,Eski Kasa Euro 6 Procity mi?Benim bildiğim Vercell'de sadece 2017 BMC Yazanlar Eski Kasa Euro 6 oluyor.Ve A-1675'te 2017 BMC 285 yazıyor bunlar'da 2017 Model Ama Euro 5 Oluyor.Egzozu düşmüş ya onun oyüzden sordum çünkü Euro 5 Procity'lerin egzozu gizli
Maalesef olamaz aylarca buradan konuştuk tüm mesajlar burada birikti abi. Anca toplu herkes isterse yaparımBu başlığı kilitleyebilir misiniz?Moderatör düzenlemesi:
Bu başlık 15 Temmuz 2025 tarihinde @Atabey tarafından açılmıştı fakat ÖHO Değişen araçlar konusunda o kadar fazla konuyla ilgisiz mesajlar vardı ki o mesajları buraya taşımak zorunda kaldım. O yüzden konunun ilk mesajları saçma gelebilir. Bir süreye kadar idare etmeniz gerekmektedir. Hayırlı forumlar dilerim.
Başlığın normalde olması gereken ilk mesajı: -> "Sohbet öneriler, fikirler görüşler fotoğraf çok lazımsa atabilirsiniz."
- D0836
- Cevaplar: 1,907
- Forum: İstanbul Ulaşım
sohbete bu başlıktan devam edelim.
https://wowturkey.com/konu/istanbul...l-sorunlar-fikirler-ve-cozum-onerileri.11786/
O kadar mesaj yazılmış ne gereği var kapatmaya aynı başlıkta zatenBu başlığı kilitleyebilir misiniz?Moderatör düzenlemesi:
Bu başlık 15 Temmuz 2025 tarihinde @Atabey tarafından açılmıştı fakat ÖHO Değişen araçlar konusunda o kadar fazla konuyla ilgisiz mesajlar vardı ki o mesajları buraya taşımak zorunda kaldım. O yüzden konunun ilk mesajları saçma gelebilir. Bir süreye kadar idare etmeniz gerekmektedir. Hayırlı forumlar dilerim.
Başlığın normalde olması gereken ilk mesajı: -> "Sohbet öneriler, fikirler görüşler fotoğraf çok lazımsa atabilirsiniz."
- D0836
- Cevaplar: 1,907
- Forum: İstanbul Ulaşım
sohbete bu başlıktan devam edelim.
https://wowturkey.com/konu/istanbul...l-sorunlar-fikirler-ve-cozum-onerileri.11786/
Zaten tek moderatör varUğraşmaya gerek yok ve 95 sayfa olmuş hem zaman kaybı olur
A bölgesinde çalışırsa daha da şaşırırım. Ama zannetmiyorum. B veya C.İnşallah Avrupa'da çalışır
Yalnız yeri burası değil git ankara şehiriçi ulaşım başlıklarına yaz.EGO 5 Adet 2025MODEL MERCEDES-BENZ YENİ CONECTO G (KÖRÜKLÜ DİZEL) almıştır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.