Bugün tüm gün garajdaydı. Demek bu yüzdenmiş. Şansıma 89S verilmiş markete çıkarken gördüm. Zaten üstünde HO plaka takılı değildiAşırı üzgünüm şu an bölgedeki en nadir otobüslerden biriydieski aracı hangi araca gitti acaba ?
Yarın her an imzama yeni bir ekleme yapabilirimHemen işlenmiyor sanırım. A-1734'te hala 2023 gözüküyor. Yarın araca bakmaya gideceğim. Züğürt tesellisi ama umarım muayene içindir...
Gidemeyeceğim ayrıldı araçYarın her an imzama yeni bir ekleme yapabilirim
Değiştiğini varsayarsak benim gibi üşengeç bir insanı bile Anadolu yakasına götürmeyi başaran o araç
Benide şuan karşıya götürücek tek araç A-1553.Değiştiğini varsayarsak benim gibi üşengeç bir insanı bile Anadolu yakasına götürmeyi başaran o araç
Ekli dosyayı görüntüle 85548
Ekli dosyayı görüntüle 85549
07.08.2025
Valla bu haberden sonra bırak Otokar için karşıya geçmeyi evimin önünden geçse kafama kese kağıdı geçiririm. Fena triggerlandımBenide şuan karşıya götürücek tek araç A-1553.
Valla haklısın nereye gitsek otokar kent lf'ler 89S'de bol bol birdeValla bu haberden sonra bırak Otokar için karşıya geçmeyi evimin önünden geçse kafama kese kağıdı geçiririm. Fena triggerlandım
Bir arkadaşıma yazdım. BN1 ve 76O bölgesinden bahsettim. Orası otokar cenneti adım başı otokar fotoğrafı çektim dediValla haklısın nereye gitsek otokar kent lf'ler 89S'de bol bol birde
Bence kafayı yemesi lazımdı cünkü görsem cevirirdim tasarımda değiştirmiyorlarBir arkadaşıma yazdım. BN1 ve 76O bölgesinden bahsettim. Orası otokar cenneti adım başı otokar fotoğrafı çektim dedi
Bölgende bolca olduğu için mi?@Rick Grimes sence neden ben Eski BMC Procity'lerden nefret etmiyorum farkettiysen hep onlarla takılıyorum genellik'e
Evet devamlı görüyorum ve onlarlayım Bugün A-1685 ve A-1684 bindim 83'te akü bozulmuşBölgende bolca olduğu için mi?
Aslında A-1714'e yakışırA-1734'ün eski aracının A-955 veya A-1856'nın almasını isterdim...
İsmimi değiştiremediğim için yeni hesap açıp geldim kendimi banlayacağım birazdanYarın her an imzama yeni bir ekleme yapabilirim
Hala şoktayım ya. Bari araç İstanbul dışına çıkmasın Avrupa yakasındaki koda satılsınDeğiştiğini varsayarsak benim gibi üşengeç bir insanı bile Anadolu yakasına götürmeyi başaran o araç
Ekli dosyayı görüntüle 85548
Ekli dosyayı görüntüle 85549
07.08.2025
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.