Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende en son A-903 e binmiştim 2 hafta sonra da aracı değiştirdi en yakın zamanda A-892 ye de binmeyi çok istiyorum umarım 2 haftalık köy ziyaretimde aracını değiştirmez
İstanbul anadolu yakası "ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ." 'ne ilk katılan C.250 filo numaralı "TR 34 JD 1314." plâkalı "ANKARA ÖHO." çıkması 2011 model "Mercedes-Benz CONECTO." marka model otobüs bizlerle.★★★
C-250 şimdilerde C-1889'un eski aracı 2017MODEL MERCEDES-BENZ YENİ CONECTO ile devam etmektedir
2011model MERCEDES-BENZ CONECTO Antalya Özel Halk Otobüslerine satılarak 07AU0353 plakalı aracın yeni aracı olmuştur
Sonuçta burası öho otobüslerinin fotoğraflarının paylaşıldığı bir forum ve burada illa kendi fotoğrafını paylaşacaksın diye de bir kural yok ha eğer ki ben fotoğrafın sahibinin ismini silseydim anca o zaman haklı olurdun şu anda boş boş sinirli emoji atarak kendi karakterini belli ediyorsun herkese iyi forumlar