Tema düzenleyici

İstanbul - Özel Halk Otobüsleri Fotoğrafları Arşiv (Konuşmalar/Alıntılar Silinecek. Görsel Sadece)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar, bu açıklama mesajı bu konudaki tek yazı olacak. Bu konuyu tamamen GÖRSEL ARŞİV olarak kalmasını istiyorum. Bu konuya giren kullanıcıların her sayfayı tek tek geçtiğinde sadece fotoğraf ile karşılaşmalarını istiyorum.

02:45'te başladığım konu içeriğini düzenleme işlemini şuan saat 04:20'de bitirmiş bulunmaktayım. Yorucuydu ama 36 sayfanın tamamına tek tek baktım. Sabah kalkınca tekrar göz gezdireceğim. Kaçırdığım noktalar olabilir.

Paylaştığınız tüm fotoğrafları tek tek beğendim (bildirimler için kusura bakmayın 😅 ). Başlığı bir çoğu benim mesajlar olmak üzere görsel dışındaki mesajların 21 Temmuz 2025 tarihinden önce olanları sildim, bu tarihten sonraki olanları ilgili sohbet konularına taşıdım. Mesaj sayınız eksilmiş olabilir, panik yapmayın. Bana ait yaklaşık 70-80 mesajımı da sildim.

Sizden isteğim burada sadece ÖHO aracının görselini paylaşın (birde görseli açıklayanların yazacağı metinler (tarih, yer, mekan, kapıkodu, hat bilgisi vs..) isterseniz ekleyebilirsiniz)

Alıntı yazacağınız yorumlarınız/karşılaştırmalar/araç hakkında yorumlarınızı yazsanız bile ilgili konulara taşıyacağım bu saatten sonra.

Görsel Mesajı alıntılayıp şu iki konulara yazınızı yazıp fikirlerinizi belirtir/sohbet yapabilirsiniz:

Saatlerdir sildiğim mesajların içerikleri:
- Tartışmalar / Kavgalar
- Özel Halk Otobüsü Başlığına Paylaşılan İETT araçları
- Araçlar hakkında yapılan yorumlar
- Araç karşılaştırmaları
- Konudan bağımsız sohbetler
- Hangi kod hangi aracı alır mesajları
- Araçların eskiliği hakkındaki yorumlar
- Tek mesajda yazılabilecek açıklamaları iki farklı mesajda yazanların mesajlarını birleştirdim
- Kısacası görsel paylaşımlar hariç tüm yorumları/görüşleri/sohbetleri/bağımsız mesajları sildim/taşıdım.

Artık ben yatıyorum. Sabah bu mesajı görecek herkese Günaydınlarımı iletiyorum.

Bu mesajıma cevap vermek isterseniz yukarda belirttiğim konulardan birine alıntı yaparak yorumunuzu yapabilirsiniz.

86V -> A-237 🇹🇷
1000028685.jpg

2 Ağustos 2025 - Demirkapı

Geri
Üst Alt