Hayır 40B şu 41E/41AT ve 50D ile aynı bölgede 50H/50Z/58N ve 59RS de aynı bölgedeŞuna Şöyle Diyeyim Ayazağa Ve 40B Araçları Birleşti yani hem ayazağa Bölgesi hatlarında hemde 40B 58N 50H Falan Çalışacaklar Anlaşılan Bu Yani
Hayır 40B şu 41E/41AT ve 50D ile aynı bölgede 50H/50Z/58N ve 59RS de aynı bölgedeŞuna Şöyle Diyeyim Ayazağa Ve 40B Araçları Birleşti yani hem ayazağa Bölgesi hatlarında hemde 40B 58N 50H Falan Çalışacaklar Anlaşılan Bu Yani
Uzun uzun yazmıştım ama seninde eline emeğine sağlık, teşekkürler tekrardanBuradan bakabilirsiniz![]()
Ben daha önce yazmıştım o yüzden attım seninkinde de hata yok zaten eline sağlıkUzun uzun yazmıştım ama seninde eline emeğine sağlık, teşekkürler tekrardan
Teşekkürler, senindeBen daha önce yazmıştım o yüzden attım seninkinde de hata yok zaten eline sağlık
Ne zaman bindin abiYukarda çalışmıyo demişsiniz ama B1524 e ben bindim 40B de hatta B1710 B1711 de çalışıyodu aynı gün
Bu Sarıyer iyice karıştıB-1524 ve B-1711 bugün 40B çalışıyor gösteriyor. B-1710 ise 50H
Üniversiteye ilk başladığımda ilk kez görmüştüm. 290LF'lerde İETT özel hariç en sevdiğim araçtı. Sonra da bir daha göremeden gittiğini öğrenmiştimB-1503 Otokar Kent 290LF***
B-1503 ile A-1858 İETT otokarlarına çok benzeyen araçlardı.Üniversiteye ilk başladığımda ilk kez görmüştüm. 290LF'lerde İETT özel hariç en sevdiğim araçtı. Sonra da bir daha göremeden gittiğini öğrenmiştim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.