Tema düzenleyici

İstanbul Metro Haritası - HakoMetroMaps

HakoMetroMaps

Acemi Er
Konu sahibi
İstanbul Metro Haritası - HakaMetroMaps

(Basım: 18 / Tarih: 08 Ekim 2025)

Bu Haritayı ben oluşturdum ve sizlerle paylaşmaya karar verdim.

image2.jpeg

Not: Harita'da T1, T2, T3 ve T5 Hatları haricinde tüm Hatlar bulunmaktadır. Yeni bir hat ya da bir İstasyon işletilmeye alındığında Harita güncellenecektir.

© Copyright - HakoMetroMaps (Hakan Sapmaz). Tüm hakları saklıdır.

Bu Harita Hakan Sapmaz tarafından tasarlanmıştır ve kullanım hakkı tasarımcıya aittir. Tasarımcıdan izin almaksızın ticari amaçlar için kullanılamaz, üzerinde değişiklik yapılamaz, bilgilendirme, eğitim veya haber alma amacı dışında basılı ve görsel medyada kullanılamaz.

Son düzenleme:
İstanbul Metro Haritası - HakaMetroMaps

(Basım: 18 / Tarih: 08 Ekim 2025)

Bu Haritayı ben oluşturdum ve sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Ekli dosyayı görüntüle 97332

Not: Harita'da T1, T2, T3 ve T5 Hatları haricinde tüm Hatlar bulunmaktadır. Yeni bir hat ya da bir İstasyon işletilmeye alındığında Harita güncellenecektir.

© Copyright - HakoMetroMaps (Hakan Sapmaz). Tüm hakları saklıdır.

Bu Harita Hakan Sapmaz tarafından tasarlanmıştır ve kullanım hakkı tasarımcıya aittir. Tasarımcıdan izin almaksızın ticari amaçlar için kullanılamaz, üzerinde değişiklik yapılamaz, bilgilendirme, eğitim veya haber alma amacı dışında basılı ve görsel medyada kullanılamaz.
Hadi T2/T3 neyse de T1/T5'in olmaması (özellikle de T1) pek iyi olmamış. Yinede elinize sağlık. En yakın zamanda kalan hatları eklemeniz dileği ile.

Konu sahibi
Hadi T2/T3 neyse de T1/T5'in olmaması (özellikle de T1) pek iyi olmamış. Yinede elinize sağlık. En yakın zamanda kalan hatları eklemeniz dileği ile.
Evet sizi anlıyorum ve yorumunuza tamamen katılıyorum. İlk başta Haritayı sadece "Metro Haritası" olarak tasarlamıştım ve sonradan diğer Hatları eklemeye başladım, fakat Tramvay Hatlarını (T4 haricinde) Harita'da ki yer darlığından dolayı maalesef sonradan ekleyemedim.

Geri